Prije nego što je Emmanuel Macron postao predsjednik Francuske, njegova veza sa suprugom Brigitte bila je česta tema u javnosti zbog samo jednog razloga. Naime, Brigitte Macron 24 je godine starija od svog muža, a sada je i ona sama odlučila progovoriti o njihovoj vezi

Brigitte Macron u intervjuu za francusko izdanje časopisa Elle napokon se osvrnula na temu svoje veze s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Prva dama Francuske otkrila je kako je odlučila vlastitu sreću staviti na prvo mjestu kada je započela vezu s Emmanuelom Macronom. Poznato je da su se upoznali dok je on pohađao srednju školu u kojoj je ona bila profesorica.

O vezi između Brigitte i Emmanuela Macrona često se javno raspravljalo zbog jednog razloga - razlike u godinama.

Vezu su započeli kada je 18-godišnji Emmanuel glumio u dramskoj predstavi koju je Brigitte vodila u jednoj privatnoj školi na sjeveru Francuske. Iako je on posljednju godinu školovanja nastavio u Parizu, njihova je veza tu udaljenost izdržala.

Postoje trenuci u vašem životu kada trebate donijeti vrlo važne odluke. Za mene je upravo tada tako i bilo. Kada čitam o nama, uvijek imam dojam da čitam priču nekog drugog. Naša priča puno je jednostavnija. Stoga je ono što je bilo rečeno tijekom ovih 20 godina beznačajno. Naravno, doručkujemo zajedno – ja sa svojim borama, a on sa svojom mladošću, otvoreno je izjavila 64-godišnja Brigitte.

Pogledajte zašto su veze starijih žena i mlađih muškaraca kontroverzne.

Da nisam tada to učinila, propustila bih živjeti svoj život. Provodila sam jako sretne trenutke sa svojom djecom, ali sam istovremeno osjećala da trebam proživjeti ovu ljubav kako bih u potpunosti bila sretna, nadodala je prva dama.

Emmanuel i Brigitte vjenčali su se 2007. godine, a ona je igrala i veliku ulogu u političkoj karijeri 39-godišnjeg francuskog predsjednika.

Saznajte i zbog kojih pet razloga mlađi muškarci vole starije žene.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju