Brigitte Macron još je jednom pokazala da itekako dobro pomiče granice ''dress codea'' prvih dama. Za vojnu ceremoniju povodom obilježavanja sto godina od završetka Prvog svjetskog rata prva dama Francuske izabrala je odličnu mladenačku kombinaciju.

Galerija Brigitte Macron \'spremna\' za rock koncert - 3 Brigitte Macron \'spremna\' za rock koncert - 2 Brigitte Macron \'spremna\' za rock koncert - 5 +1 Brigitte Macron 'spremna' za rock koncert  

Da je minimalizam uvijek dobar izbor, pokazala je Brigitte Macron u Strasbourgu na početku tjedna obilježavanja stogodišnjice završetka Prvog svjetskog rata koji je završio 11. studenog 1918. godine.
Tamnoplavi kaput jednostavnih linija ukrašen srebrnim patentnim zatvaračem i srebrnim ovratnikom Brigitte je kombinirala uz tamnoplave skinny hlače i crne lakirane gležnjače s visokom potpeticom. Kombinaciju je začinila tamnoplavim kožnatim rukavicama i crnom torbicom.

Ovako sređena prva dama Francuske sa svojim suprugom Emmanuelom Macronom uputila se na koncert u katedrali Notre-Dame, a ovako odjevenu lako je možemo zamisliti i na nekom rock-koncertu. Pogledajte i fit Brigitte Macron u kratkim hlačicama za prvu damu neopterećenu tuđim mišljenjima.

Brigitte Macron \'spremna\' za rock koncert - 1 Brigitte Macron 'spremna' za rock koncert (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju