Među uzvanicima koji prisustvuju krunidbi kralja Charlesa III. i kraljice Camille našao se i bračni par Macron. Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron plijenili su pažnju u Westminsterskoj opatiji.

Galerija Bračni par Macron - 1 Brigitte Macron Bračni par Macron - 2 +0 Bračni par Macron - 4

Očekivano, prva dama zasjenila je svog supruga koji je na krunidbu došao odjeven klasično odijelo, u skladu s propisanim kodeksom odijevanja.

Brigitte je također ispoštovala dress code i odjenula se vrlo elegantno i primjereno. Odabrala je haljinu jednostavnog ravnog kroja u divnoj i nježnoj nijansi ružičaste boje, koja je sjajan odabir za ovakvu svečanu vrstu dnevnih prigoda.

Uz nju je nosila kaput klasičnog kroja u identičnoj nijansi. Umjesto miješanja boja odlučila se za monokromatsku kombinaciju pa je tako odabrala i ružičaste salonke klasičnog dizajna te lijepu malu ručnu torbicu.

Sviđa li vam se kombinacija koju je Brigitte Macron odabrala za krunidbu?

glasova:

Kosu je skupila u elegantnu punđu te ipak nije posegnula ni za kakvim šeširom ili fascinatorom poput mnogih drugih uzvanica.

Sjajno izdanje francuska prva dama zaokružila je lijepim naušnicama koje su podigle cijelu kombinaciju i dale joj malo itekako dobrodošlog sjaja.

Bračni par Macron - 4 Bračni par Macron - 4 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju