Brigitte Macron i njezin suprug Emmanuel Macron ugostili su u Elizejskoj palači premijera kanadske provincije Québec Françoisa Legaulta i njegovu suprugu Isabelle Brais. Brigitte je privukla pažnju u mini haljini i vrtoglavim štiklama.

Galerija Brigitte Macron u mini haljini i vrtoglavim štiklama - 3 Brigitte Macron u mini haljini i vrtoglavim štiklama - 1 Brigitte Macron u mini haljini i vrtoglavim štiklama - 4 +1 Brigitte Macron i Emmanuel Macron  

Haljinu petrolej zelene boje A-kroja dužine do iznad koljena prva dama Francuske kombinirala je uz tanje crne najlonke i crne salonke od brušene kože s vrtoglavo visokom potpeticom. Za hodanje u ovako visokim štiklama treba prakse, a 65-godišnja Brigitte Macron u njima je dodatno naglasila svoje vitke noge.

Brigitte Macron izabrala je mini-haljinu i štikle s vrtoglavo visokom potpeticom



Kombinaciju je upotpunila elegantnim šalom iste nijanse kao haljina, modne kuće Louis Vuitton, a upečatljiva je bila i deblja narukvica u petrolej i zlatnoj boji.

U fotogaleriji pogledajte prijašnja modna izdanja Brigitte Macron u minici i visokim potpeticama.

Brigitte Macron u mini haljini i vrtoglavim štiklama - 1 Brigitte Macron u mini haljini i vrtoglavim štiklama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju