Iako modni kritičari pokušavaju skinny traperice svrgnuti s modnog trona već posljednjih par godina, ovaj tip hlača i dalje suvereno vlada brojnim street style kombinacijama.

Galerija Brigitte Macron u trapericama - 3 Brigitte Macron u trapericama - 2 Brigitte Macron u trapericama - 1 +4 Brigitte Macron u trapericama - 4

Skinny trapericama ne može odoljeti niti Brigitte Macron. Prva dama Francuske često krši modna pravila i nosi netipične komade za protokolarne situacije poput uskih hlača od trapera.

Skinny traperica odjenula je i za proslavu 78. godišnjice savezničkog iskrcavanja u Provansi tijekom Drugog svjetskog rata koje je pomoglo oslobađanju južne Francuske, a koja je održana u mjestu Bormes-les-Mimosas.

Brigitte Macron u trapericama - 2 Brigitte Macron u skinny trapericama (Foto: Profimedia)

I dok je njezin suprug nosio dobro krojeno plavo odijelo, Brigitte Macron se odlučila za nešto ležerniju kombinaciju koja je naglasila njezinu figuru.

Tamnoplavi model skinny traperica sparila je s bijelom košuljom i strukiranim sakoom u istoj boji, a izdanje zaokružila sa sunčanim naočalama i elegantnom pismo-torbicom.

Brigitte Macron Brigitte Macron: Kupaći kostim koji pristaje svakoj ženi bez obzira na godine i figuru

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela skinny traperica po uzoru na Brigitte Macron.

H&M skinny traperice, 375 kn H&M skinny traperice, 375 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju