Brigitte Macron bila je gošća na humanitarnoj utakmici koja se održala u francuskom gradu Reimsu. Za tu prigodu prva dama Francuske odjenula je šik sportsku kombinaciju spojivši tenisice i fini kaput.

Galerija Brigitte Macron u tenisicama - 4 Brigitte Macron u tenisicama - 6 Brigitte Macron u tenisicama - 1 +2 Brigitte Macron nosila je tenisice modne kuće Louis Vuitton  

Tamnoplave tenisice s bež i ružičastim detaljima modne kuće Louis Vuitton Brigitte Macron kombinirala je uz tamnoplave traperice skinny kroja, bijeli top i bijeli kaput s dvorednim kopčanjem na crne gumbe. Stajling za humanitarnu utakmicu za pomoć ženskim organizacijama i udrugama francuska prva dama upotpunila je s bež šalom i crnim kožnatim rukavicama.

Brigitte Macron u obući u kojoj se prve dame jako rijetko viđa - 3 Skidaj štikle! Brigitte Macron u obući u kojoj se prve dame jako rijetko viđa

Brigitte Macron Brigitte Macron: Prikladne traperice za pokazivanje nogometnih vještina

Brigitte Macron već smo viđali u tenisicama omiljenog joj brenda Louis Vuitton, a ovoga puta nosila ih je uz fini kaput. Mnoge žene ne usude se kombinirati takav sportski model tenisica i fini model kaputa, ali Brigitte je pokazala da i takav "nespojivI" modni duo može izgledati top.

Brigitte Macron u tenisicama - 3 Brigitte Macron na utakmici je uručen njen portret (Foto: AFP, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju