Za dvodnevnog službenog posjeta Finskoj, supruga francuskog predsjednik Brigitte Macron štikle je zamijenila za obuću u kojoj prve dame nismo navikli vidjeti.

Galerija

 

Brigitte Macron u Helsinkiju je posjetila novu dječju bolnicu, a društvo joj je pravila supruga finskog predsjednika Jenni Haukio. Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona za tu je prigodu odjenula mornarsko plavi sako modne kuće Balmain te hlače užeg kroja i štikle u istom tonu.

Za dvodnevnog službenog posjeta Finskoj, supruga francuskog predsjednik Brigitte Macron štikle je zamijenila za obuću u kojoj prve dame nismo navikli vidjetiNakon toga Brigitte se uputila u razgledavanje tvrđave Suomenlinna, ali prije polaska odlučila je promijeniti obuću. "Pucala" je na udobnost i obula tenisice svog omiljenog dizajnera Nicolasa Ghesquièrea koji dizajnera za modnu kuću Louis Vuitton.

Tenisice su definitivno obuća u kakvoj se prve dame jako rijetko viđa, ali Brigitte Macron poznata je po tome da pomiče granice pravila odijevanja predsjedničkih supruga pa njen izbor i ne čudi previše. Za obilazak dvorca odjevnoj kombinaciji dodala je elegantni svijetloplavi šal također s potpisom kuće Louis Vuitton. Pogledajte i Brigitte Macron u gležnjačama koje će pomladiti svaku kombinaciju.

Brigitte Macron u obući u kojoj se prve dame jako rijetko viđa - 1
Brigitte Macron u tenisicima modne kuće Louis Vuitton (Foto: AFP)