Brigitte i Emmanuel Macron u Elizejskoj palači dočekali su indijskog premijera Narendra Modija, koji je stigao u službeni posjet Francuskoj. Prije nego što su francuski predsjednik i Modi sjeli kako bi razgovarali o bitnim temama, s gostom iz Indije pozdravila se i prva dama Francuske.

Galerija Brigitte Macron u trik haljini i štiklama bez konkurencije - 3 Brigitte Macron u trik haljini i štiklama bez konkurencije - 1 Brigitte Macron u trik haljini i štiklama bez konkurencije - 6 +2 Brigitte Macron u 'trik' haljini i salonkama Louis Vuitton

Besprijekorna sofisticiranost bila je i ovoga puta izbor Brigitte Macron za doček indijskog premijera Narendra Modija. Prva dama Francuske izgledala je vrlo elegantno u haljini koja prati liniju tijela, sačinjenoj iz dva dijela, gornjeg bijelog dijela s blago reljefnim linijama, dok je donji dio haljine tamnoplavi, gotovo crni. Zbog svojeg dvodijelnog dizajna ovaj "trik" model izgleda kao da je zapravo riječ o suknji i bluzi, čime se postiže dojam još ljepše siluete i skladnosti figure.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Plava kombinacija bez greške za slavlje suprugove pobjede

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Tenisice i skinny traperice za dan kada je Francuska birala predsjednika

Brigitte je outfit upotpunila s najdražim modelom cipela, salonkama modne kuće Louis Vuitton, prepoznatljivima po metalnom detalju na potpetici. Francuska prva dama ima nekoliko pari tih ženstvenih štikli, a za doček premijera Indije odlučila se za tamnoplave satenske.

Brigitte Macron u trik haljini i štiklama bez konkurencije - 2 Brigitte i Emmanuel Macron u Elizejskoj palači dočekali su indijskog premijera Narendra Modija (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju