U nedjelju se u Francuskoj održao prvi krug parlamentarnih izbora, a nakon objave preliminarnih rezultata pokazalo se da tamošnji predsjednik Emmanuel Macron ima velike izglede za stvaranje većine u Narodnoj skupštini.

Galerija Brigitte Macron u bež kombinaciji - 4 Brigitte Macron u bež kombinaciji - 1 Brigitte Macron u bež kombinaciji - 2 +6 Bež salonke su cipele koje proljepšavaju svaku kombinaciju

Macronu je u nedjelju na biralištu društvo pravila supruga Brigitte Macron, koja je za ovu prigodu odabrala kombinaciju koja je spoj elegancije i ležernosti.

Prva dama Francuske odjenula je bež odijelo koje su drugačijim učinili kožnati dijelovi na ramenima sakoa. Sako je i imao i velike našivene džepove, dok su hlače bile klasičnog kroja.

Uz odijelo je obula nepogrešivi par cipela. Bež salonke na visoku potpeticu elegantnu kombinaciju učinile su još boljom.

Naime, bež salonke su vrsta obuće koja ima supermoć uljepšati svaku kombinaciju, poput one sastavljene od traperica i obične bijele majice.

Brigitte Macron u bež kombinaciji - 3 Bež salonke su cipele koje proljepšavaju svaku kombinaciju (Foto: Profimedia)

Damama koje vole visoke potpetice one su savršen izbor za odlazak na posao, ali i svečane prigode i večernje izlaske. Modele u boji poput ovih koje je odjenula francuska prva dama žene vole i jer vizualno produžuju noge i cijelu figuru, pa su uz salonke u crnoj boji vjerojatno najpopularniji model omiljenih cipela. U našoj galeriji možete vidjeti i nekoliko modela iz trenutačne ponude trgovina.

Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte Macron: Efektna haljina koju je šteta skrivati ispod kaputa

Točka na "i" ležerno-elegantne modne kombinacije prve dame Francuske bila je polupodignuta frizura.

Brigitte Macron u bež kombinaciji - 1 Brigitte Macron u bež kombinaciji (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju