Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron doputovali su Hamburg. Dvodnevni službeni posjet Njemačkoj započeli su razgledavanjem jedne od Airbusovih tvornica.

Galerija Brigitte i Emmanuel Macron doputovali su u Hamburg Brigitte Macron, Emmanuel Macron, Olaf Scholz i Britta Ernst Emmanuel i Brigitte Macron doputovali su u Hamburg +1 Brigitte Macron obožava tamnoplavu boju i često je nosi u službenim prigodama

Njihovi domaćini, njemački kancelar Olaf Scholz i njegova suprug Britta Ernst, proveli su ih tvornicom, a zatim su Macron i Scholz dali izjave medijima.

Kada je u pitanju modni odabir njihovih ljepših polovica, nema sumnje da je francuska elegancija pobijedila njemačku ležernost. Britta je za susret odjenula tamnoplavo odijelo i bež bluzu, a na nogama je imala tamnoplave oksfordice.

Brigitte Macron, Emmanuel Macron, Olaf Scholz i Britta Ernst Brigitte Macron, Emmanuel Macron, Olaf Scholz i Britta Ernst (Foto: Profimedia)

I francuska prva dama odlučila se za tamnoplavu boju. Poznavatelji njezina stila znaju da je Brigitte često nosi i da je među najzastupljenijim bojama kada je u pitanju njezina garderoba za poslovne prigode.

Brigitte i Emmanuel Macron doputovali su u Hamburg Brigitte i Emmanuel Macron doputovali su u Hamburg (Foto: Profimedia)

Modni stručnjaci upravo tamnoplavu nazivaju najboljom alternativom crnoj boji. Iako se crna smatra kraljicom elegancije, nekima je vizualno previše jaka i ozbiljna. Tu na scenu stupa tamnoplava, koja je jednako decentna, elegantna i svestrana, ali mrvicu toplija i nježnija, zbog čega čak i više laska pojedinim tonovima kože nego crna.

Brigitte se za tu prigodu odjenula u tamnoplavo od glave do pete. Klasičnu haljinu ravnog kroja s visokim ovratnikom kombinirala je uz odličan kaput i salonke od brušene kože.

Brigitte Macron obožava tamnoplavu boju i često je nosi u službenim prigodama Brigitte Macron obožava tamnoplavu boju i često je nosi u službenim prigodama (Foto: Profimedia)

Kraljica Maxima i Brigitte Macron: Koja je dama izabrala ljepšu haljinu za svečanu večeru? Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 5 Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 6 Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 3 +3 Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju