Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte u petak su u Parizu ugostili australskog premijera Anthonyja Albanesea i njegovu partnericu Jodie Haydon.

Galerija Brigitte Macron Brigitte Macron u plavoj kombinaciji - 1 Brigitte Macron u plavoj kombinaciji - 3 +2 Brigitte Macron u plavoj kombinaciji - 4

Francuski predsjednik rekao je novom australskom premijeru da se želi usredotočiti na budućnost dok dvije zemlje pokušavaju obnoviti odnose koji su ozbiljno narušeni nakon što je Canberra odustala od unosnog ugovora o kupnji podmornica s Parizom prošlog listopada.

Ako je vjerovati fotografijama, sudionici susreta bili su jako dobro raspoloženi.

Prva dama Francuske ni ovaj put nije razočarala modnim odabirom. Nosila je kratku tamnoplavu haljinu s dva ukrasna gumba u zlatnoj boji koju je uparila sa štiklama iste boje.

Brigitte Macron u plavoj kombinaciji - 1 Brigitte Macron u plavoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Još jednom svojim odabirom je pokazala koliko voli plavu boju koju često bira za protokolarne dužnosti. Njezini plavi izbori obično se pokažu punim pogotkom jer se radi o boji koja Brigitte Macron pristaje savršeno.

Brigitte Macron u 'golim' štiklama - 2 Brigitte Macron: Dokaz da su "gole" štikle pravi izbor kada želimo ostaviti najbolji dojam

Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte Macron: Plava kombinacija bez greške za slavlje suprugove pobjede

Da plavu boju bira za najvažnije prigode potvrdila je i kada je suprugovu pobjedu na predsjedničkim izborima u travnju slavila u plavom odijelu sa srebrnim detaljima.

Brigitte Macron u plavom odijelu slavila suprugovu pobjedu na izborima - 1 Prva dama Francuske jako voli plavu boju (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju