Prva dama Brigitte Macron otputovala je u kratki posjet francuskom gradu Orleansu. Povod njezina posjeta bilo je predstavljanje programa podrške maloljetnim žrtvama u pravnom procesu. Na sastanku i konferenciji za novinare održanoj u tamošnjoj Palači pravde pridružio joj se i francuski ministar pravosuđa Eric Dupond-Moretti.

Galerija Brigitte Macron u Orleansu na predstavljanu pasa asistenata Brigitte Macron u Orleansu na predstavljanu pasa asistenata Prva dama Brigitte Macron u Orleansu +1 Brigitte Macron

Prva dama i ministar javnosti su predstavili dva psa asistenta koji će u budućnosti pratiti djecu na suđenjima. Kada dijete žrtva mora podijeliti svoju patnju, to je tjeskoban trenutak. Psi su ovdje kako bi im pomogli da sve verbaliziraju i da se osjećaju bolje, kazao je ministar.

Prva dama Brigitte Macron u Orleansu Prva dama Brigitte Macron u Orleansu (Foto: Profimedia)

Orki i Suki odmah su postali glavne zvijezde konferencije. Nitko nije mogao odoljeti prilici da se malo poigra i pomazi s njima, pa tako ni Brigitte, koju kod kuće čeka njezin ljubimac. To je Nemo, 7-godšnji crni labrador kojeg su prva dama i njezin suprug udomili 2017. godine.

Tiphaine Auzière: Najmlađa kći Brigitte Macron dobar stil naslijedila je od mame Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 3 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 5 +4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 1

Decentna kao i uvijek, Brigitte se na sudu pojavila u tamnoplavoj odjevnoj kombinaciji. Upravo je plava jedna od najdražih boja francuske prve dame i iako smo je viđali u raznim nijansama, najčešće preferira upravo one tamnije.

Brigitte Macron u Orleansu na predstavljanu pasa asistenata Orki i Suki bili su glavne zvijezde konferencije za novinare (Foto: Profimedia)

Svoje izdanje zaokružila je i tamnoplavim kaputom koji je zapravo idealan odabir za dame koje ne vole crne kapute, a ipak u ormaru žele imati jedan svestran svevremenski model.

Prema riječima modnih znalaca, tamnoplava boja idealna je zamjena za crnu jer je vizualno jednako ozbiljna i neutralna, ali ipak malo nježnija i toplija od crne.

Brigitte Macron na sudu u Orleansu u tamnoplavoj kombinaciji Brigitte Macron na sudu u Orleansu u tamnoplavoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju