Brigitte Macron je poput većine Francuskinja ljubiteljica svevremenskih komada koji se lako kombiniraju, a u kojima žene uvijek izgledaju dotjerano i lijepo.

Galerija Brigitte Macron u predivnom kaputu - 4 +0 Brigitte Macron

Prva dama Francuske često se viđa u plavim odjevnim kombinacijama – hlačama, suknjama ili haljinama koje sparuje s odgovarajućim sakoima, a koje komplimentiraju njezinoj puti i plavim uvojcima.

Plave kombinacje nosi tako često da su postala njezin zaštitni znak i svojevrsna uniforma za obavljanje protokolarnih dužnosti. Ne čudi stoga što je odabrala odijelo u ovoj boji i za noćnu šetnju Rimom sa svojim suprugom.

Brigitte Macron trenutno se nalazi u glavnom gradu Italije zbog održavanja sastanka skupine G-20. Bračni par iskoristio je priliku za kratak obilazak Rima i njegovih turističkih atrakcija. U društvu drugih svjetskih političara obišli su izložbu muzeja u Villi Medici te prošetali do slavne fontane di Trevi.

Slika nije dostupna Kakva boja! Brigitte Macron u "kraljevskom" kaputu s kojeg se pogled teško skida

Francuska prva dama za ovu je priliku odbrala elegantni strukirani sako s dvorednim kopčanjem od moher-vune omiljene joj modne kuće Louis Vuitton. Tamnoplavi sako s crnim reverima iskombinirala je s hlačama uskih nogavica koje su istaknule njezinu fit figuru.

Izdanje je dopunila crnom bluzom ruske kragne te gležnjačama s blok-potpeticom, ali i s nekoliko osebujnih komada nakita. U zatvorenim prostorima, dakako, nosila je i zaštitnu masku za lice.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako Brigitte Macron nosi odjevne kombinacije u plavoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju