U jednom od u posljednje vrijeme rjeđih pojavljivanja u javnosti zbog pandemije i epidemioloških mjera koje su na snazi i u Francuskoj Brigitte Macron pokazala je nešto drugačije odjevno izdanje od onih u kakvima smo navikli vidjeti francusku prvu damu.

Galerija Brigitte Macron u odjevnom komadu koji nadmašuje i najbolji kaput - 2 Brigitte Macron u odjevnom komadu koji nadmašuje i najbolji kaput - 1 Brigitte Macron u odjevnom komadu koji nadmašuje i najbolji kaput - 4 +3 Brigitte Macron u pelerini i dugačkim plavim rukavicama

Brigitte Macron došla je na sprovod francuskog novinara i urednika tjednika Paris-Match, Oliviera Royanta održanog u pariškoj crkvi Sainte-Clotilde.

Sukladno prilici, odjevni izbor prve dame Francuske bila je decentna elegancija. Umjesto kaputa Brigitte je odjenula crnu pelerinu, odjevni predmet koji ne viđamo često, a itekako izgleda lijepo i upečatljivo. Otvori za ruke na pelerini obrubljeni su tankom kožnatom trakom te ima skriveno kopčanje.

Brigitte Macron: Kaput koji i najdosadniju kombinaciju čini mamcem za poglede Brigitte Macron u kariranom kaputu - 2 Brigitte Macron u kariranom kaputu - 4 Brigitte Macron u kariranom kaputu - 1 +8 Brigitte Macron u kariranom kaputu - 3

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Najbolji dokaz da "golu" haljinu mogu nositi i prve dame

Brigitte Macron Kralj svih kaputa: Brigitte Macron u modelu koji baš nikad neće izaći iz mode

Uz modni komad koji može nadmašiti i najbolji kaput Brigitte Macron nosila je obične crne hlače, crni šal i torbicu, a jedini detalj u boji bile su dugačke plave kožnate rukavice koje su outfitu dale još malo prepoznatljivog francuskog šik stila.

Brigitte Macron u odjevnom komadu koji nadmašuje i najbolji kaput - 1 Brigitte Macron u pelerini i dugačkim plavim rukavicama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju