Naporno vježbanje i česti nastupi učvrstili su tijelo američke pjevačice, koja ga bez srama pokazuje u oskudnom donjem rublju i kupaćim kostimima s vlastitim potpisom. Britney Spears je sama sebi najbolja reklama i model


Britney Spears
glavni je model vlastite linije donjeg rublja i kupaćih kostima po imenu Intimate. Američka pjevačica stara 33 godine dizajnira vlastite komade od prošle godine, jer uživa u modnoj igri i kreiranju lijepih odjevnih predmeta.

'Moje rublje je suptilno seksi, to su stvari koje bi željeli pokazati partneru, ali i nešto što biste nosili samo zbog sebe. Rublje je uistinu mekano i ugodno.' Rekla je Britney u predstavljanju nove linije.

Britney Spears kreira donje rublje i kupaće kostime u kojima se svaka žena osjeća ugodno.

Nova kolekcija za proljeće / ljeto 2015 prožeta je romantičnim detaljima i pastelnim bojama pudera i fuksije, a sadrži i neke hrabrije crne komade od tila i čipke, koje američkoj pjevačici saliveno pristaju.

Britney je poput većine žena vodila bitku s kilogramima, a osobito nakon poroda dvoje djece. No u posljednje vrijeme prepustila se režimu zdrave prehrane i redovnom vježbanju u teretani, te na pozornici, pa ni rezultati nisu izostali.

Donje rublje i kupaći kostimi Intimate by Britney Spears prodaju se na službenoj stranici pjevačice po cijenama od 150 kuna nadalje za gaćice i 350 kuna na više za grudnjake.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Britney Spears nosi intimno rublje i kupaće kostime s vlastitim potpisom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju