U veljači ove godine dokumentarac „Framing Britney Spears“ šokirao je svijet. Nastao u produkciji New York Timesa, televizije FX i streaming servisa Hulu, dokumentarac redateljice Samanthe Stark na svjetlo dana iznio je detalje o kontroverznom skrbništvu pod kojim Britney Spears živi već 13 godina.

Pjevačica je u međuvremenu i sama svjedočila na sudu o zabrinjavajućem tretmanu od strane svog oca Jamieja Spearsa kojem je svakodnevno izložena, a upravo je to svjedočenje potaknulo snimanje novih dokumentaraca.

Jedan od njih je i "Britney vs Spears" koji je 28. rujna premijerno prikazan na Netflixu. Režirala ga je Erin Lee Carr, dugogodišnja obožavateljica slavne pjevačica, u suradnji s novinarkom Jenny Eliscu koja je u nekoliko navrata intervjuirala Britney i osobno joj pokušala pomoći da promijeni odvjetnika koji je zastupa u procesu skrbništva.

Dokumentarac je proglašen kontroverznim jer su u njemu sudjelovali Sam Lufti, bivši partner i menadžer Britney, te paparazzo Adnan Ghalib, također bivši partner pjevačice. Upravo su njih mediji, ali i obitelj Britney Spears krivili za njezin pad.

  Slika nije dostupna "Framing Britney Spears": Dokumentarac o usponu i padu zvijezde koja samo želi slobodu

Oni su ovaj put iznijeli svoju stranu priče, a najviše se priča od izjavama Sama Luftija kojeg je obitelji svojevremeno optuživala da drogira Britney. Lufti danas tvrdi kako je bio žrtveno janje njezinog oca Jamieja koji ga je iskoristio kako bi požurio proces dobivanja skrbništva.

U nastavku pogledajte trailer za dokumentarac koji se trenutno nalazi na 3. mjestu u Hrvatskoj po gledanosti na Netflixu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju