Tri tjedna – toliko je potrebno, po mišljenju stručnjaka, za formiranje novih navika. Promijenite prehranu, odaberite odgovarajuće vježbe i radite s mislima. Svima bi nam zdravlje trebalo biti imperativ.

Kako se u tom novom procesu ne biste osjećali usamljeno te kako biste ostali ustrajni tu je DONAT Detox program. Vrlo jednostavno i potpuno besplatno možete se prijaviti za 21-dnevni program DONAT Detox u sklopu kojeg ćete proći osnove sveobuhvatne detoksikacije i koji će vam pomoći u sastavljanju svog jelovnika i dnevnih rituala.

Promjena prehrambenih navika i uvođenje tjelesne aktivnosti daju cjelovit pristup detox programu.
Uz reguliranu prehranu koristi se i prirodna mineralna voda DONAT za koju je klinički dokazano da regulira probavu.

''Donat je prirodna mineralna voda koja potiče probavu i blagotvorno djeluje na tijelo zbog jedinstvene kombinacije minerala. Pola litre DONATa dnevno uz uravnoteženu prehranu i zdrav način života pruža veliku podršku normalnom radu probavnog sustava.'', objašnjava nutricionistica Kristina Aralica Tušak.

Ljepša koža, bolji rad crijeva, smanjenje tjelesne težine, poboljšanje kroničnih bolesti te više energije, bolji san i koncentracija samo su neke od prednosti DONAT Detox programa. Da je tome doista tako potvrdila je studija kroz konkretne rezultate. Čak 85 ispitanika izjasnilo da im se povećala razina energije, a kod njih čak 58 posto normalizirala se količina kolesterola.

Napredak DONAT Detox programa i vi sami možete jednostavno pratiti kod kuće. Za početak je potrebno zabilježiti trenutni broj kilograma, izmjeriti opseg struka, bokova i bedara te odgovoriti na pitanja o probavi i opće zdravstvenom stanju. Malo mjerenja i subjektivne procjene dat će vam dobar uvid u napredak.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom DONAT po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju