Dolazak toplijeg vremena u nama budi potrebu za nošenjem tanje, kraće i oskudnije osjeće. Da skidanje kilograma uoči sezone kupanja i sunčanja nije samo ženski 'problem' dokazuje i Edin Breški koji se u djetinjstvu proslavio ulogom Buce iz Smogovaca i koji je nakanio smršavjeti jednom zauvijek


Edin Breški
utjelovio je osamdesetih godina prošlog stoljeća Bucu Vrageca odnosno simpatičnog dječaka u popularnoj seriji 'Smogovci' koji je obožavao jesti kobasice i zbog čega je imao višak kilograma.

Iako Edin više ne glumi, problemi s viškom kilograma nastavili su se sve do današnjih dana, pa je isti potražio pomoć stručnjaka. Tjelesnu masu od 144 kilograma Edin će smanjiti uravnoteženim jelovnikom, svakodnevnim vježbanjem i kapsulama Ideal Slim od Dietpharma

Ideal Slim je dodatak prehrani koji sadrži inovativni dijetetski sastojak ID- alGTM iz ekstrakta smeđe morske alge Ascophyllum nodosum.

Ekstrakt ID- alG TM prirodan je izvor mikronutrijenata i zato pomaže održavanju vitalnosti prilikom perioda smanjenja tjelesne mase te djeluje na smanjenje unosa kalorija.

Kako Buco izgleda danas pogledajte u prilogu IN Magazina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju