Svi bismo voljeli biti bezbrižniji i opušteniji. Pa, zašto ne bismo krenuli od malih stvari? Primjerice, prestanite svakodnevno razmišljati je li vaša koža dovoljno glatka i prepustite se IPL tehnologiji. Otkrijte inovativnu, bezbolnu i dugotrajnu depilaciju uz Philips Lumeu Prestige - kućni IPL uređaj koji uklanja do 92% dlačica nakon samo tri tretmana.

Mnoge žene diljem svijeta uvjerile su se u učinkovitost IPL tehnologije i uređaja Philips Lumea Prestige. U društvo ljubiteljica ovog beauty gadgeta ušle su još dvije poznate dame: Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model i Ivana Blažoti Mijoč, poznata beauty blogerica.

Za Luciju Lugomer, prvog hrvatskog plus size modela, Lumea Prestige znači bezbrižnost: “Posao kojim se bavim zahtjeva savšeno glatku kožu i njegovano tijelo u svakom trenutku. Drago mi je što postoji uređaj s kojim mogu biti potpuno bezbrižna. A i ljeto nam je iza ugla! Veselim se što neću morati razmišljati o depilaciji, biti spontana i uživati u slobodi.

Beauty blogerica Ivana Blažoti Mijoč pretvorila je svoju zaljubljenost u posao. Pokrenula je projekt Tester Box i osnovala portal Šminkerica, a na sceni djeluje već dulji niz godina: “Moja strast je otkrivanje novih proizvoda koje žene čine samopouzdanijima i sretnijima. Već sam dulje vrijeme razmišljala o korištenju uređaja Philips Lumea Prestige i drago mi je da sam konačno krenula u ovu novu beauty pustolovinu. Jednostavna je za korištenje, učinkovita i idealno se uklapa u moju beauty rutinu.”

Snažan uređaj za nježnu kožu

Svjetlosni impulsi se pretvaraju u toplinu i “uspavljuju” korijen dlačice te na taj način sprječavaju ponovni rast dlačica.

Glatka koža bez dlačica očekivana je nakon tri do četiri tretmana s vremenskim razmakom od dva tjedna nakon svakog korištenja. Za najbolje rezultate važno je ispravno odabrati jačinu svjetlosti. Pritom pomaže SmartSkin senzor koji detektira nijansu kože i, između pet jačina svjetlosti detektira upravo onu idealnu.

Tretman za cijelo tijelo

Lumea se svojim novim oblikom još više prilagođava obliku tijela korisnice. Zaobljeni nastavci olakšavaju provedbu tretmana bez obzira na oblik površine koja se tretira. Tretmani se mogu provesti na tijelu (noge, ruke, trbuh), licu (gornja usna, brada), bikini zoni i pazusima.

Više informacija o uređaju pronađite na www.philips.hr/lumea

Advertisement

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju