Britanska modna kuća Burberry predstavila je svoju kolekciju za proljeće /ljeto 2024. godine na nedavno održanom londonskom Tjednu mode te je privukla pažnju mnogih – kako novim kreacijama, ali i impresivnim popisom slavnih osoba koje su došle pogledati reviju.

Galerija Rosie Huntington-Whiteley u čupavim Burberryjevim sandalama na londonskom Tjednu mode Kylie Mingue u čupavim Burberry sandalama na londonskom Tjednu mode Jourdan Dunn u čupavim cipelama iz Burberryja +3 Tems na londonskom Tjednu mode u odvažnim sandalama iz Burberryja

Iz prvih redova novitete su pratile britanski modeli Rosie Huntington-Whiteley i Jourdan Dunn, te pjevačice Kylie Minogue i Tems, a koje su (ne)planirano uskladile svoj izbor cipela za ovu priliku.

I pritom nisu poglede privlačili upečatljivom bojom, niti vrtoglavom potpeticom – već materijalom od koje su cipele napravljene.

Burberry čupave sandale u žutoj boji s aplikacijom cvijeta, 1100 eura Burberry čupave sandale u žutoj boji s aplikacijom cvijeta, 1100 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sve nabrojene dame odlučile su se čupave štikle od janjeće vune koje proviruju s gazišta i vizualno proširuju stopalo i nogu. Riječ je o cipelama Burburryjevog izvršnog kreativnog direktora Daniela Leeja iz kolekcije za jesen / zimu 2023. /2024. godine.

Kyle Minogue odabrala je ljubičastu čupavu verziju natikača s visokom potpeticom ukrašenu aplikacijom cvijeta, a koju je sparila sa zelenim kožnatim kaputom ove britanske modne kuće.

Kylie Mingue u čupavim Burberry sandalama na londonskom Tjednu mode Kylie Mingue u čupavim Burberry sandalama na londonskom Tjednu mode (Foto: Profimedia)

Jourdan Dunn nosila je kraljevsko plavi model ukrašen s osam tankih remenčića i istim brojem kopči, a koji se sjajno koloristički uklopio uz njezinu dolčevitu, suknju i čarape.

Rosie Huntinton-Whiteley, pak, odabrala je model s cvijetom u odvažnoj boji senfa, a koju je sparila uz klasični Burberryjev baloner u boji bijele kave.

Čupavom trendu nije odoljela ni britanska pjevačica Tems koja je čupave sandale nosila uz kožnate hlače i predimenzionirani kaput od umjetnog krzna.

Jourdan Dunn u čupavim cipelama iz Burberryja Jourdan Dunn u čupavim cipelama iz Burberryja (Foto: Profimedia)

Bez sumnje, riječ je odvažnom trendu za žene koje se ne libe eksperimentirati s modom.

Biste li vi nosili Burberryjeve čupave sandale?

glasova:

Tems na londonskom Tjednu mode u odvažnim sandalama iz Burberryja Tems na londonskom Tjednu mode u odvažnim sandalama iz Burberryja (Foto: Profimedia)

Izdanje ljepotice iz Zagreba sinonim je za klasičnu eleganciju s pomakom Ljepotica sa zagrebačke špice u crnom od glave do pete Ljepotica sa zagrebačke špice u crnom od glave do pete Štikle Roberta Cavallija s efektnom kopčom +2 Ljepotica sa zagrebačke špice u crnom od glave do pete Nina i Severina: Koja dama nosi bolji model obožavanih natikača? Hermes natikače Nina Badrić Nina Badrić i Severina +2 Hermes natikače

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju