Kiehl’s Since 1851 Butterstick Lip Treatment njegujuća je kombinacija limunovog maslaca i kokosovog ulja koja se topi na usnama uz visok stupanj hidratacije i dašak boje

Kiehl’s Since 1851 predstavlja Butterstick Lip Treatment, liniju balzama koji nude višestruki učinak: hidrataciju i zaštitu uz faktor 25 te mogućnost odabira boja ili providne nijanse.

Kiehl’sov Butterstick Lip Treatment iznimno je hidratantan i umirujući balzam s kombinacijom njegujućeg kokosovog ulja i maslaca od limuna bogatog antioksidantima. S faktorom 25, formule odlikuje visok stupanj zaštite od UV zraka.

Oblik sticka i praktična ambalaža omogućuju jednostavno nanošenje za profinjen izgled, uz teksturu koja nježno klizi po usnama i osigurava hidrataciju i do 12 sati.

PRIRODNI IZBOR
Kremasta tekstura balzama Butterstick Lip Treatment dobivena je kombiniranjem maslaca i ulja. Limunov maslac i kokosovo ulje dva su ključna sastojka te osiguravaju jedinstven, prozračan finiš.

Limunov maslac dobiven je hladnim prešanjem kore kalifornijskog limuna bogate antioksidantima. Unutar formule, ovaj prirodni maslac štiti usne od vanjskih faktora, a krasi ga ugodan i lagan citrusni miris.

'Ako želite mat boju na usnama, što je trenutno pravi hit, nužno je osigurati svakodnevnu hidrataciju i zaštitu kako biste spriječili guljenje ruža i 'cvjetanje' kože'

Kokos se često naziva drvetom života, a njegovo se ulje u ajurvedskoj medicini već preko 4000 godina koristi kao ljekovito sredstvo. Uvozi se s Filipina i sadrži preko 90 posto zasićenih masnih kiselina te je izvrstan „zadržavač vode“ koji održava razinu hidratacije kože. Unutar formule osigurava hidrataciju i mekoću usana.

VIŠESTRUKI UČINAK: ZAŠTITA + NJEGA + BOJA
Zahvaljujući faktoru 25 koji osigurava zaštitu od UVA i UVB zraka, Butterstick Lip Treatment je ključni završni korak u svakodnevnoj rutini njege kože. Usne su jedno od najosjetljivijih područja kože i stoga je ključno osigurati im svakodnevnu zaštitu.

Kiehl’s je kreirao ovaj balzam za cjelogodišnju njegu usana kako bi osigurao njihovu zaštitu i hidrataciju u svim godišnjim dobima. Zaštitni faktor širokog spektra štiti usne od ljetnog sunca, a njegujući sastojci osiguravaju hidrataciju tijekom hladnih zimskih mjeseci.

Butterstick Lip Treatment dostupan je u prozirnoj nijansi te u nekoliko boja. Može se nježno nanijeti za suptilan dašak boje ili u više slojeva za intenzivniji učinak.

Prikladan je za svaku priliku, od prozirnog sloja za hidrataciju tijekom vježbanja, daška boje sa zaštitnim faktorom za poslovni ručak na otvorenom, do raskošnije boje za noćni izlazak. Kiehl’sove jedinstvene Untinted formule pružaju jednaku njegu sa ili bez zaštitnog faktora.

Touch of Berry, sa zaštitnim faktorom 25
Simply Rose, sa zaštitnim faktorom 25
Naturally Nude, sa zaštitnim faktorom 25
Untinted, sa zaštitnim faktorom 25

Njega usana je ključna. Ako želite mat boju na usnama, što je trenutno pravi hit, nužno je osigurati svakodnevnu hidrataciju i zaštitu kako biste spriječili guljenje ruža i 'cvjetanje' kože, ističe Joanna Simkin, vizažistica slavnih.

Ako preferirate sjajne ruževe, hidratacija usana je jednako važna budući da sjaj još više ističe suhoću. Ne ustručavajte se nanijeti balzam oko rubova usana kako biste zaštitili okolnu kožu — time ćete spriječiti nastanak bora te osigurati mladolikiji i podatniji izgled usana.


Informativna cijena: Butterstick SPF 25 145,00 kn
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju