Iako se mnogi puderi za lice reklamiraju kao proizvodi koji će prekriti sve nesavršenosti lica poput prištića, ožiljaka, crvenila i podočnjaka, rijetko koji isporučit će obećano.

Galerija Puder I am Magic ima visoku pokrivenost Puder I am Magic Juvia\'s Placea - 3 Puder I am Magic Juvia\'s Placea - 1 +0 Puder I am Magic Juvia\'s Placea - 4

Uostalom, dobro je poznato da vizažisti koriste mnoge proizvode da bi postigli savršen ten na svojim modelima – od primera i tonirajućih krema, preko tekućih pudera i pudera u prahu do korektora, bronzera i rumenila.

No na tržištu se ponekad ustinu nađe puder s visokom pokrivenošću kao što je primjerice onaj praškog brenda Dermacol, ili I am Magic Juvia’s Placea, o kojem u posljednje vrijeme bruje svi internetski beauty blogeri i influenceri.

Žena nanosi korektor za podočnjake Za najbolje prekrivanje: Trik s kojim će korektor za podočnjake trajati i 14 sati

Brend Juvia’s Place na tržištu je od 2014. godine, a osnovala ga je Nigerijka Chichi Eburu, koja je željela stvoriti kvalitetne proizvode za sve boje kože nadahnute njezinim afričkim podrijetlom. Tržište je osvojila već prvom paletom vrlo pigmentiranih sjenila za oči po imenu Nubian, a ove godine izbacila je na tržište pudere za lice po imenu I am Magic.

Puder I am Magic Juvia\'s Placea - 1 Puderi I am Magic prodaju se u Europi po cijeni od 24 eura (Foto: Juvia\'s Place)

Popularne beauty blogerice poput Nikkie Tutorials potvrđuju da su I am Magic puderi Juvia’s Placea stvarno prava čarolija jer s nevjerojatnom učinkovitošću prekrivaju sve nesavršenosti kože te imaju visoku pokrivenost tijekom cijelog dana.

Kolekcija tekućih pudera za lice Magic dolazi u 42 nijanse, a nose imena poznatih država i gradova. Forumula s mat finišem je, dakako, tajna, a proizvodi se u Italiji.

U Europi se trenutno nalazi samo jedan autorizirani prodavač Juvia’s Placea – francuski C Karly Beauty, koji prodaje pudere od 30 mililitara po cijeni od 24 eura, odnosno oko 177 kuna.

Kako izgleda učinkovitost ovoga pudera na stvarnom primjeru, pogledajte u videu Nikkie Tutorials.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju