Nova kolekcija pod nazivom 'Love the future again' fokusira se na bezvremensku i pristupačnu odjeću te nudi jednostavne, moderne i svestrane modne kombinacije za svakodnevni život.

Galerija Nova kolekcija C&A Nova kolekcija C&A Nova kolekcija C&A +4 Nova kolekcija C&A

C&A predstavlja kolekciju Proljeće/Ljeto 2023 pod nazivom Love the future again. Nova kolekcija slijedi novi smjer brenda u ponudi kvalitetne, pristupačne odjeće za svakodnevnu rutinu.

Dizajneri u C&A razvili su kolekciju temeljenu na tri makrotrenda: Priroda, Osnaživanje i Univerzalno iscjeljenje koji naglašavaju trajnu predanost vrijednostima branda kao što su održivost i inkluzivnost. Rezultat spomenutog je Love the future again kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Nova kolekcija C&A Nova kolekcija C&A (Foto: PR)

S ciljem udobnog odijevanja i postizanja osjećaja samopouzdanja, pamuk i lan su glavne tkanine koje se koriste u kombinaciji s drugim strukturiranijim tkaninama poput kepera za odijela i balonere.

Prevladavaju ultramirne nijanse bijele, pješčane i krem boje, dok se u pojedinim odjevnim komadima pojavljuju jarko ljubičasta, crvena i fuksija. Drapiranje i skupljanje detalja temeljni su dio završetka ove kolekcije.

Nova kolekcija C&A Nova kolekcija C&A (Foto: PR)

Voluminozni rukavi i izrezi tu su da izraze osobnost i slobodu. Klasičniji odjevni komadi ili nabori prisutni su kroz cijelu kolekciju, primjerice u struku kako bi naglasili ženstvenu siluetu ili na hlačama kako bi unijeli veću udobnost.

Cijela je kolekcija napravljena da bude izdržljiva i bezvremena, primjer predstavlja baloner bez rukava ili trodijelno odijelo čistih linija i dobre izrade kako bi postalo bitan komad sezone.

Nova kolekcija C&A Nova kolekcija C&A (Foto: PR)

C&A im novu zanimljivu kolekciju ljetnih komada za svakodnevni život C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 13 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 27 +26 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 26

Također, dodaci su dizajnirani tako da se lako mogu zamijeniti s ostalim odjevnim predmetima koje već imamo u ormaru i pristaju u svaki aspekt života moderne žene, bilo da putuje na posao ili se sastaje s prijateljima.

Nova kolekcija C&A Nova kolekcija C&A (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju