Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla došli su dvodnevni službeni posjet Zagrebu. Princ Charles peti put je u Hrvatskoj, a njegova supruga Camilla sada će se prvi put upoznati s ljepotama naše zemlje

Princ Charles i njegova supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, stigli su u Zagreb. Uvažene goste u zagrebačkoj zračnoj luci dočekala je delegacija predvođena predstavnicima iz Ureda predsjednica i veleposlanikom RH u Velikoj Britaniji, Ivanom Grdešićem.

Svečani doček malo je omeo snažan vjetar, ali snalažljiva vojvotkinja zaštitila je sebe i frizuru šarenim šalom koji je omotala oko glave. Članica britanske kraljevske obitelji u Zagreb je stigla odjevena u jednostavnu kombinaciju u kojoj se najviše isticao kaput jarke ljubičaste boje koji je kombinirala s crnim čizmama od brušene kože.

Ovakve 'protokolarne' kombinacije u službenim prigodama često nosi i Catherine Middleton koja također voli ljubičastu boju. Dvije vojvotkinje dijele još jednu sličnost - obje vole ponavljati odjevne kombinacije, a Camilli je ovo treća repriza ljubičastog kaputa koji je već nosila tijekom službenog posjeta Danskoj i na božićnoj misi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju