Fuliranje, osim kao gastronomski i glazbeni raj, za posjetitelje je dobro poznat i kao jako inovativna adventska lokacija.

Galerija Capa Pet Bistro na Fuliranju - 9 Capa Pet Bistro na Fuliranju - 8 Capa Pet Bistro na Fuliranju - 7 +5 Capa Pet Bistro na Fuliranju - 6

Kao još jedno iznenađenje, upetak je na zagrebačkom Strossmayerovu trgu otvoren Capa Pet Bistro, koji se inače pod istim imenom nalazi u Masarykovoj ulici 19.

Osim oblizeka za četveronožne pseće njuškice, svoju su ponudu obogatili i mačjim guštima. Ovo je ujedno i prvi bistro za pse i mačke u Zagrebu u koji možete dovesti svoje kućne ljubimce – oblizivanje i njuškanje na najjače je zagarantirano.

Na otvaranje su svratili mnogi znatiželjni dlakavci, u pratnji svojih vlasnika i uživali u posebnom mjestu baš za njih, uz prefine slastice.

Blagdanske gozbe koju su pripremile Maja i Viktorija za svoje goste ne bi se posramile ni vodeće svjetske metropole. Tu su jela od 100 posto svježeg mesa, bez mesnih prerađevina, kao i šampanjac za peseke i mačke koji ima i dodatnu dobrobit – jačanje imuniteta i poboljšanje probave.

Koliko vam je puta pesonja htio oteti puckave kokice? U ovom bistrou pripremaju i posebne pseće kokice koje mogu hrskutati vaši četveronožni ljubimci. Velika novost, prvi put u Hrvatskoj, jest i puppucino za pse (osmislio ga je dr. Sadiković uz skupinu veterinara).

Mali jorkširski terijer Mo s guštom ga je poklopao, a Maja naglašava da u sebi sadrži i poseban zeolit za pse koji djeluje i kao čistač organizma.

Šarenilu tu nije kraj – slatkim ljubimcima namiguju slatki prutići, snjegovići i jestivi Djed Božićnjak – u potpunosti spravljeni od prirodnih sastojaka bez soli, šećera, konzervansa i aditiva. U njima mogu uživati i osjetljivi peseki. Očekuju ih i keksići i čajevi za smirenje, a ponuda je obogaćena i mačjim specijalitetima.

Svratite sa svojim malim dlakavcima na slastice u Capa Pet Bistro, koji se nalazi preko puta hotela Palace na Strossmayerovu trgu te uljepšajte i njima blagdanske dane.

Na otvaranje su svratili mnogi znatiželjni dlakavci Na otvaranje su svratili mnogi znatiželjni dlakavci Foto: Sandro Sklepić
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju