Carla Bruna bila je gošća na premijeri filma "Firebrand" na 76. Filmskom festivalu u Cannesu. Bivša prva dama Francuske, koja je u braku s bivšim francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, za svečano događanje na Francuskoj rivijeri odabrala je haljinu koja privlači pozornost i bojom i materijalom koji ocrtava tijelo.

Galerija Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 8 Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 5 Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 7 +4 Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu

Crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu ugostio je i Carlu Bruni, koja je i tom prilikom pokazala zašto je jedna od najzapamćenijih bivših prvih dama.

Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 6 Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu (Foto: Guliver image)

Na premijeru filma "Firebrand" Carla je došla u haljini kraljevske nijanse plave boje na jedno rame i sa sitnim naborima na gornjem dijelu. Kreacija s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent seže do poda te je lijepo lepršava, a lagani, tanki materijal takav je da ocrtava obrise tijela.

"Najriskantnija stvar koju sam ikad nosila": Haljina s Cannesa koja je lansirala karijeru Belle Hadid Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 8 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 7 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 6 +6 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 10

Senzualnu toaletu Carla Bruni spojila je s crnim cipelama na špic, a svečanom stajlingu dašak glamura dodala je i svjetlucavim nakitom kuće Chopard, visećim naušnicama, dijamantnim prstenjem i plavom narukvicom u obliku manžete s cvjetićima.

Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 2 Carla Bruni u haljini modne kuće Saint Laurent u Cannesu (Foto: Profimedia)

Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 1 Carla Bruni u haljini modne kuće Saint Laurent u Cannesu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju