Kada su se kao mladi bračni par uselili u svoj dom u Zagrebu, Iva Bilanović željela je za svog supruga Stefana i sebe stvoriti ugodnu obiteljsku oazu te je njihov stan uredila u prekrasnim zemljanim tonovima.

Galerija Zagrebački stan uređen u zemljanim tonovima u kojem su glavne zvijezde divne slike Afrikanki - 3 Zagrebački stan uređen u zemljanim tonovima u kojem su glavne zvijezde divne slike Afrikanki - 4 Zagrebački stan uređen u zemljanim tonovima u kojem su glavne zvijezde divne slike Afrikanki - 5 +4 Zagrebački stan uređen u zemljanim tonovima u kojem su glavne zvijezde divne slike Afrikanki

Razmišljajući o tome kako da uredim naš bračni dom, htjela sam nešto posebno i drugačije. Nisam tip osobe da idem na 'ziher' pa da kupim sve crno, bijelo, sivo i još lakirano. Uvijek mi se više sviđao shabby chic stil, a još uz to jako volim boje, sve bi šareno, otkriva Iva Bilanović.

Opremanje stana trajalo je skoro godinu dana, Iva je obilazila trgovine namještajem te proučavala ponudu u online trgovinama.

Nisam kupila sve odjednom jer nisam odmah sve našla. Pokušala sam spojiti i ukomponirati vintage stil, a opet da ima i dozu modernog. Trenutno prevladava zelena boja u kući, ali nikad se ne zna, možda već iduće god bude prevladavala neka druga boja, kaže Iva.

Zagrebački stan uređen u zemljanim tonovima u kojem su glavne zvijezde divne slike Afrikanki - 6 I kuhinja je uređena vrlo lijepo i praktično (Foto: Privatne fotografije)

Uz zelene stolce u blagovani savršeno su se uklopila dva šarena stolca efektnog patchwork dizajna smještena na čelu stola. Blagovana je spojena s dnevnim boravkom u kojem osvajaju topli smeđi tonovi i preslatki ladičar kupljen u Emmezeti, a u istoj trgovini Iva je pronašla i vrlo efektne i divne slike Afrikanki.

Zidni sat u dnevnoj sobi još je jedan upečatljivi detalj u ovom šarmantno uređenom domu s domaćim ugođajem, kao i okrugla metalna polica ukrašena biljčicama i zanimljivom lampicom.

Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 7 Savršenih 55 m2: Stan u Puli kojem su svijetli tonovi dodali kvadrate Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 16 I terasa je krasna: Stan u Sesvetama u kojem su modularna kuhinja i preuređena kupaonica baš wow

Vitrina od drva i stakla pokazala se idealnim komadom namještaja za držanje posuđa, smještena ispred zida od dekorativnog kamena – vrlo autentično i predivno!

Još malo ljubavi i ljepote, kojih u ovom neobično i lijepo uređenom domu ima pregršt, Iva je dodala s velikim uokvirenim slikama sa svoga vjenčanja koje krase zid blagovaone.

Zagrebački stan uređen u zemljanim tonovima u kojem su glavne zvijezde divne slike Afrikanki - 8 Zagrebački stan uređen u zemljanim tonovima u kojem su glavne zvijezde divne slike Afrikanki (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju