Ines Siljan sa suprugom i dva sina živi u Puli u stanu od 55 kvadrata koji se nalazi u prizemlju obiteljske kuće te će jednog dana biti apartman za iznajmljivanje kada kuća bude u cijelosti gotova. Obitelj će se tada preseliti u stan od 140 kvadrata na katu kuće.

Galerija Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 7 Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 8 Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 2 +5 Sav namještaj je u bijeloj boji pa su se poigrali detaljima u bež, sivim i crnim tonovima

Do preseljenja uživaju u manjem stanu, u kojem je sve uređeno baš besprijekorno. Njihov dom sastoji se od ulaznog prostora, spojenog dnevnog boravka i kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaonice te vešeraja.

Veću spavaću sobu prepustili smo dečkima jer je njima ipak potrebniji veći prostor, kaže Ines Siljan iz Pule. Budući da se radi o stanu kojem će se svrha prenamijeniti u apartman za iznajmljivanje, time su se vodili i pri uređenju. Namještaj je pomno biran, a gotovo svaki komad koji su trebali kako bi ga uredili baš onako kako su zamislili pronašli su u jednoj trgovini namještajem.

Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 9 Pametno rješenje pronašli su i za pod te su stavili pločice u imitaciji drveta radi lakšeg održavanja, a koje opet daju toplinu prostoru (Foto: Privatne fotografije)

Na taj način postigli su da su sve prostorije stilski usklađene. Sav namještaj je u bijeloj boji, pa su se poigrali detaljima u bež, sivim i crnim tonovima.

Detalji su ti koji čine dom te njih često mijenjamo, dodaje Ines pa otkriva kako je korištenjem svijetlih tonova njihov dom od 55 m2 dobio na kvadraturi, odnosno čini se vizualno većim.

Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 6 Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli (Foto: Privatne fotografije)

Željeli smo postići prozračan ugođaj u domu jer su sve prostorije manjih dimenzija, otkriva. Pametno rješenje pronašli su i za pod te su stavili pločice u imitaciji drveta radi lakšeg održavanja, a koje opet daju toplinu prostoru.

Dodatan šarm elegantnom stanu daju i sjajne bijele pločice u na zidu kuhinje koje su, kaže Ines, bile jedini logičan izbor uz odabrani stil kuhinje.

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 16 I terasa je krasna: Stan u Sesvetama u kojem su modularna kuhinja i preuređena kupaonica baš wow

Open space interijer - 4 30 ideja za "open space" interijer: Dnevna soba, kuhinja i blagovaonica u jednom

Trudili smo se da stan poprimi mediteranski štih iako će se neke stvari još mijenjati kada bude vrijeme za to. Želja nam je da se budući gosti osjećaju što ugodnije u njemu, kao i mi sada. Novi, veći stan na katu kuće bit će neka potpuno druga priča te mu se jako veselimo, otkrila nam je Ines Siljan iz Pule.

Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 4 Sav namještaj je u bijeloj boji pa su se poigrali detaljima u bež, sivim i crnim tonovima (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju