Besprijekoran, vrhunski modni stil Cate Blanchett uvijek oduševi pa i onda kada glumica nosi komade u kojima smo je već vidjeli. Tako je za premijeru filma "Tár" na 73. Berlinskom filmskom festivalu odjenula haljinu koju je već nosila na Filmskom festivalu u Cannesu prije pet godina.

Galerija Cate Blanchett na premijeri filma 'Tar' na Berlinskom filmskom festivalu - 6 Cate Blanchett na premijeri filma 'Tar' na Berlinskom filmskom festivalu - 1 Cate Blanchett na premijeri filma 'Tar' na Berlinskom filmskom festivalu - 2 +3 Cate Blanchett u istoj haljini u Cannesu 2018. godine

Cate Blanchett igra glavnu ulogu u psihološkoj drami "Tár" redatelja i scenarista Todda Fielda. Oskarovka tumači Lydiju Tár, glasovitu dirigenticu koja je optužena za seksualno zlostavljanje. U sporednim ulogama su Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Allan Corduner i Mark Strong. Film je premijerno prikazan na 79. Međunardom filmskom festivalu u Veneciji u rujnu prošle godine kada je Blanchett osvojila Volpi Cup za najbolju glumicu.

Cate Blanchett na premijeri filma 'Tar' na Berlinskom filmskom festivalu - 7 Cate Blanchett na Berlinaleu u haljini modne kuće Givenchy koju je već nosila prije pet godina (Foto: Guliver image)

Kao glavna zvijezda premijere na Berlinaleu Cate Blanchett oduševila je na crvenom tepihu odjevena u haljinu modne kuće Givenchy iz haute couture kolekcije proljeće/ljeto 2018. koju je dizajnirala Clare Waight Keller. Te godine Cate je kreaciju nosila u Cannesu, a pet godina kasnije ponovila ju je u Berlinu.

Gornji dio efektne haljine krojen je u stilu klasične crne dolčevite s dugim rukavima, dok je donji dio potpuna suprotnost, krojen u slojevitim šarenim volanima u nijansama ljubičaste, crvene i plave boje s preljevajućim ombre efektom.

Dama u crnom: Cate Blanchett u haljini koja je sinonim za profinjenost Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA +10 Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA

Ako vas zanima kako nositi žuto odijelo, pogledajte izdanje Cate Blanchett Cate Blanchett u žutom odijelu - 3 Cate Blanchett u žutom odijelu Cate Blanchett u žutom odijelu +3 Cate Blanchett na dodjeli nagrada Cesar 2022. godine

S prednje strane haljina je potpuno zatvorena, dok otraga ima otvorena leđa. Svečanu toaletu koju itekako vrijedi ponoviti na crvenom tepihu Cate Blanchett upotpunila je širokim kožnatim crnim remenom koji je dodatno naglasio glumičin uski struk.

Cate Blanchett na premijeri filma 'Tar' na Berlinskom filmskom festivalu - 5 Cate Blanchett u istoj haljini u Cannesu 2018. godine (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju