U ponedjeljak se na Beverly Hillsu održao svečani ručak na kojem je odana počast glumcima, glumicama, filmašima i svima drugima nominiranima za nagradu Oscar, a među prisutnima je bila i glumica Cate Blanchett, koja se za Oscara bori u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu "Tar".

Galerija Cate Blanchett u žutom odijelu - 3 Cate Blanchett u žutom odijelu Cate Blanchett u žutom odijelu +3 Cate Blanchett na dodjeli nagrada Cesar 2022. godine

Australska glumica u dosadašnjoj karijeri osvojila je dva Oscara, a prošli mjesec je za ulogu dirigentice Lydije Tár osvojila Zlatni globus.

Kada je u pitanju odjevna kombinacija za druženje koje se održalo mjesec dana prije dodjele Oscara, glumica se odlučila za eleganciju i po tko zna koji put potvrdila svoj istančani modni ukus.

Cate Blanchett u žutom odijelu Cate Blanchett u žutom odijelu (Foto: Afp)

Nosila je zlatnožuto odijelo modne kuće Lanvin sastavljeno od sakoa s dvorednim kopčanjem i odgovarajućeg para širokih hlača. Preko odijela je nosila dugi kaput u istoj boji, napravljen od istog materijala. Dozu kontrasta sofisticiranom izdanju donijele su crne salonke brenda Le Silla.

Glumica je kosu podignula, a kombinaciju je upotpunila prstenovima i elegantnim zlatnim naušnicama modne kuće Louis Vuitton.

Cate Blanchett: Baš dobar komplet kakav se ne viđa često na crvenom tepihu Cate Blanchett Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu +1 Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu

Odijela su njezin čest odabir u svečanim prigodama, a ovo najnovije i neka od prošlih izdanja pogledajte u našoj galeriji na početku teksta.

Cate Blanchett u odijelu Cate Blanchett u odijelu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju