Catherine Middleton deveti put zaredom sudjeluje na paradi "Trooping the Colour" kojom se obilježava rođendan britanske kraljice.

Galerija 2011. godina 2012. godina 2013. godina +8 2014. godina

Vojvotkinja od Cambridgea na paradi je prvi put sudjelovala 2011. godine, nedugo nakon udaje za princa Williama kojom je i službeno postala članica britanske kraljevske obitelji.

Catherine je nosila žutu haljinu i šešir u istoj boji Catherine je nosila žutu haljinu i šešir u istoj boji (Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL)

Kao i svaki put do sada, ova kraljevska modna odlikašica odjenula je klasičnu kombinaciju po starim pravilima monarhije.

Odabrala je strukiranu kaput-haljinu s V izrezom u nježnoj žutoj nijansi, a iste boje bio je i njezin šešir kojeg su mnogi odmah prepoznali.

Meghan i Harry na paradi povodom rođendana britanske kraljice Meghan Markle: Vrlo mudra kombinacija za rođendansko slavlje kraljice

Naime, Catherine ga je prošle godine nosila na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja, a tada je također imala odjevnu kombinaciju u žutoj boji.

Lijepa Catherine zasjenila je vojvotkinju od Cornwalla Lijepa Catherine zasjenila je vojvotkinju od Cornwalla (Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL)

Lijepa Catherine u kočiji je sjedila pored vojvotkinje od Cornwalla, ali svojom pojavom Camillu je ipak bacila u drugi plan.

U galeriji pogledajte kakve je kombinacije Catherine nosila na proteklim vojnim paradama u čast rođendana britanske kraljice.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju