Catherine Middleton i princ William posjetili su londonsku pekaru Beigel Bake i u njoj su pravili peciva, a isti dan obišli su i centar za zapošljavanje London Bridge i džamiju. Vojvotkinja od Cambridgea izabrala je crveno-bijelu cvjetnu haljinu koju je nosila i na zoom događaju Heads Together održanom u svibnju.

Galerija Catherine Middleton u cvjetnoj haljini brenda Beulah London - 5 Catherine Middleton u cvjetnoj haljini brenda Beulah London - 3 Catherine Middleton u cvjetnoj haljini brenda Beulah London - 2 +2 Catherine Middleton u cvjetnoj haljini brenda Beulah London

Romantična haljina brenda Beulah London jako lijepo prati liniju tijela. Riječ je o modelu zvanom Calla Rose Red izrađenom od svilenog materijala crêpe de chine i pamučne čipke. Uz cvjetni dezen, haljina na rukavima ima uzorak nalik vezu, što joj daje vintage šarm, kao i kopčanje na dugme po čitavoj dužini.

Catherine Middleton: Vojvotkinja u haljini od 79 kuna "za po doma" Catherine Middleton Zara haljina od 79,90 kn - 2 Zara haljina od 79,90 kn - 3 +0 Zara haljina od 79,90 kn - 1

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Dokaz da se dobre štikle isplati 10 godina čuvati u ormaru

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Pamučna košulja-haljina koja vizualno smanjuje struk

Cvjetnu haljinu Catherine je kombinirala uz smeđe salonke modne kuće Ralph Lauren, a one su se pokazale kao savršen izbor jer crvena i smeđa boja jako lijepo idu zajedno.

Catherine Middleton u cvjetnoj haljini brenda Beulah London - 1 Uz cvjetnu haljinu Catherine Middleton nosi smeđe salonke Ralph Lauren (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju