Vojvotkinja od Cambridgea doputovala je u engleski grad Sheffield kako bi posjetila udrugu "Baby Basics".

Tom prigodom lansirala je i svoju novu inicijativu u sklopu koje je 19 britanskih brendova osiguralo donacije za volonterske ustanove koje pomažu bebama iz siromašnih obitelji.

"Baby Basics" jedna je od tih takozvanih dječjih banki u kojima roditelji koji se nalaze u teškoj financijskoj situaciji mogu pronaći pelene, bočice, dekice i ostale osnovne dječje potrepštine.

Vojvotkinja je razgovarala s voditeljima ustanove, a zatim je pomogla i u raspakiravanju donacija. Kako i priliči situaciji, u trenucima kad je to bilo potrebno u zatvorenom prostoru zaštitila se maskom i rukavicama prema preporukama epidemiologa.

Slika nije dostupna Više je neće nositi: "Gola" haljina zbog koje se princ William zaljubio u Catherine Middleton

Slika nije dostupna Nasamarila sve: Košulja Meghan Markle koja je otkrila pravo stanje veze s Harryjem

Za ovu prigodu odjenula se vrlo jednostavno. Nosila je haljinu brenda Suzannah London u kojoj se prošle godine pojavila na Wimbledonu. 

Reprizirala je i cipele koje u ormaru čuva od 2010. godine. U pitanju su štikle brenda Tabitha Simmons koje je u javnosti posljednji put nosila 2011. prilikom posjeta Montrealu u sklopu svoje prve inozemne kraljevske turneje.

Udobne štikle zlata vrijede i isplati se zadržati ih ako su uščuvane ili se mogu popraviti kod postolara. Izgleda da se i vojvotkinja vodi tom logikom prilikom odabira cipela koje će izbaciti iz svog ormara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju