Nakon uskrsnog odmora vojvotkinja od Cambridgea vratila se u srijedu svojim javnim dužnostima.

Galerija Elegantno izdanje vojvotkinje od Cambridgea - 1 Elegantno izdanje vojvotkinje od Cambridgea - 3 Elegantno izdanje vojvotkinje od Cambridgea - 4 +1 Elegantno izdanje vojvotkinje od Cambridgea - 5

Odlično raspoložena Catherine Middletlon otvorila je, naime, londonsku školu za učenike koji su izbačeni iz sustava redovnog obrazovanja, a u ovoj školi roditelji će morati sjediti na nastavi uz svoju djecu kako bi naučili kako im pomoći.

Elegantna vojvotkinja pojavila se u zelenoj haljini dugih rukava s pojasom modne dizanjerice Emilije Wickstead i salonkama u nude nijasni, koje žene vole jer proljepšavaju noge. U ruci je nosila clutch torbicu koju je bojom uskladila s cipelama. "Ziheraško" izdanje upotpunili su valovi u kosi i decentni nakit.

Vovotkinja je već više puta dokazala da obožava nositi haljine A-kroja Emilije Wickstead i rado ih više puta izvlači iz ormara. Tako je nekoliko puta odjenula haljinu vrlo sličnog kroja u lila boji:

Catherine Middleton Catherine Middleton: Haljina koja možda ne osvaja krojem, ali razoružava drugim adutom

Tijekom posjeta školi vojvotkinja se susrela s djecom i njihovim obiteljima te sudjelovala u nastavi. Rana intervencija jedan je od najbitnijih dijelova njezina javnog rada. Na to su je potaknule odrasle osobe koje se u životu susreću s nizom problema, koji korijenje vuku iz njihova djetinjstva.

Vojvotkinja je uspostavila i radnu skupinu stručnjaka koja istražuje ovaj problem, a svoje nalaze i preporuke skupina će objaviti tijekom ove godine.

U školi Pears, koja već neko vrijeme radi kao pilot-projekt, bit će 48 djece u dobi od pet do 13 godina. Svi oni isključeni su iz redovne nastave zbog poremećaja u ponašanju i emocionalnih problema.

Cilj je da se sva djeca nakon nekog vremena vrate redovitom školovanju.

Na otvorenje škole vojvotkinja je došla sama, međutim u tjednima koji dolaze na službenim kraljevskim posjetama pratnja će joj biti suprug, princ William.

Elegantno izdanje vojvotkinje od Cambridgea - 2 Catjerine Middleton obožava noisti haljine A-kroja (Foto: Getty Images)

U galeriji pogledajte današnje izdanje lijepe vojvotkinje, a pogledajte i:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju