I vojvotkinja od Cambridgea sudjelovala je na tradicionalnoj vojnoj paradi održanoj u čast rođendana britanske kraljice.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton na paradi u čast 92. rođendana britanske kraljice Vojvotkinja od Cornwalla i vojvotkinja od Camridgea na vojnoj paradi +5 Vojvotkinje od Cambridgea i Cornwalla na prijašnjim vojnim paradama u čast kraljičinog rođendana - 4 Elizabeta II. proslavila je 92. rođendan 21. travnja, ali slavlje za javnost održava se svake druge subote u lipnja. Ta duga tradicija nije prekinuta ni ove godine.

Catherine Middleton nedavno je rodila svoje treće dijete, princa Louisa, te se na šest mjeseci povukla iz javnosti. Kraljevski porodiljni dopust prekida se samo u slučaju važnih događanja poput ovog ili pak kraljevskog vjenčanja u svibnju koje također nije propustila.
Catherine Middleton na paradi u čast 92. rođendana britanske kraljice Catherine Middleton na paradi u čast 92. rođendana britanske kraljice (Foto: Guliver/CoverImages)
Svoju odjevnu kombinaciju danas je uskladila s izdanjem vojvotkinje od Cornwalla s kojom se tradicionalno vozila tijekom parade.

Obje su odabrale odjevne komade u svijetloplavoj boji, a Catherine je izgledala sjajno u decentnoj haljini midi kroja.

Ovakav model haljine s naglašenim ramenima modni znalci inače preporučuju vitkim ženama koje svojoj figure žele dodati obline.

Naime, naglašena ramena vizualno povećavaju kompletan gornji dio tijela, a u kombinaciji s istaknutim strukom postiže se efekt dodavanja volumena figuri. Iz istih razloga ženama sa širokim ramenima i leđima ne preporučuju nošenje odjevnih komada sa statement rukavima i naglašenim ramenima.

Pogledajte kakvu je haljinu za proslavu kraljičinog rođendana odabrala Meghan Markle.
Vojvotkinja od Cornwalla i vojvotkinja od Camridgea na vojnoj paradi Vojvotkinja od Cornwalla i vojvotkinja od Camridgea na vojnoj paradi (Foto: Guliver/CoverImages)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju