Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea u ime kraljice Elizabete II. organizirali su primanje za goste važnog investicijskog sajma Velike Britanije i Afrike.

Summit u organizaciji britanske vlade na kojemu su sudjelovali brojni predstavnici afričkih zemalja i kompanija održao se u Londonu, a svečano primanje bilo je u Buckinghamskoj palači.

"Afrički kontinent ima posebno mjesto u mom srcu. Tamo je moj otac odveo mog brata i mene nedugo nakon što nam je umrla majka. Kada sam odlučivao o tome gdje bi bilo najbolje zaprositi Catherine, nisam se mogao sjetiti boljeg mjesta od Kenije. Kao što smo Catherine i ja večeras već rekli nekima od vas, nadamo se da ćemo imati priliku posjetiti puno više afričkih zemalja u budućnosti i podijeliti našu zajedničku ljubav prema vašem kontinentu sa svojom djecom", rekao je princ William u svom pozdravnom govoru.

Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 3 Catherine Middleton: Zarina haljina od 149,90 kuna koja voli i sitnije i putenije figure

Slika nije dostupna Catherine Middleton: "Nepoćudna" haljina koja je morala na prekrajanje prije nošenja

Vojvotkinja je ovu prigodu iskoristila da doslovno zablista pred uvaženim gostima i to joj je uspjelo zahvaljujući haljini brenda Needle and Thread.

Prvi je put nosila kreaciju tog britanskog brenda i odabrala je njihovu crvenu haljinu posutu šljokicama s detaljima od čipke i tila.

"Vojvotkinja je od kraljice naučila da je važno nositi upečatljivu boju u ovakvoj prigodi kako bi vas ljudi koji čekaju da vas barem na trenutak ugledaju lako mogu iz daljine identificirati u gužvi", piše Tamara Abraham, modna kritičarka Telegrapha.

Crvena haljina odavno je mnogim ženama modni adut koji biraju za posebne situacije u kojima žele izgledati fantastično, a kada se crvenoj boji pridodaju i šljokice zbog kojih jednostavno ne možete proći neprimijećeno - dobivate haljinu koja uvijek ostavlja bez teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju