Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea prvi put su sudjelovali na tradicionalnoj konjičkoj utrci Royal Ascot na kojoj se svake godine okupljaju brojni uglednici i pripadnici kraljevskih obitelji

Catherine Middleton nastavila je niz svojih pojavljivanja u javnosti dolaskom na konjičku utrku Royal Ascot u pratnji supruga Williama. Na istom mjestu našla se i njezina velika modna 'suparnica', danska princeza Mary.

Dvije dame često su meta usporedbi, a ovo je bila jedinstvena prilika da odmjere 'snage' i pokažu svoj stil. Catherine je nosila bijelu čipkastu haljinu modnog dvojca Dolce & Gabbana dok se Mary odlučila za narančastu haljinu Marca Jacobsa. Vojvotkinja je svoju haljinu kombinirala s 'nude' salonkama od brušene kože, a princeza je nosila srebrne sandale s remenčićem.

Prema strogim pravilima odijevanja, obje dame morale su nositi šešire i obje su odabrale modele dizajnerice Jane Taylor s cvjetnim motivom. Princeza Mary prošle godine 'otela' je Catherine titulu najbolje odjevene pripadnice kraljevskih obitelji. Modni kritičari već komentiraju kako je i u ovom modnom dvoboju princeza pobijedila vojvotkinju jer nije igrala na sigurno i odabrala je haljinu u živopisnoj boji dok je vojvotkinja ostala vjerna svom 'čednom' stilu.

Sve su oči bile uprte u njih, ali Catherine i Mary nisu se time zamarale pa su nakon ugodnog razgovora prionule zdušnom navijanju i dobro se zabavljale.

Koja je dama bila bolje odjevena?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju