Catherine Middleton i princ William izašli su iz rodilišta sa svojim trećim djetetom, dječakom koji će nositi titulu Njegovo kraljevsko visočanstvo princ od Cambridgea. S nestrpljenjem se čekalo vidjeti i što će vojvotkinja odjenuti kada se pojavi pred vratima londonske bolnice St. Mary.

Galerija Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princa Georgea - 4 Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princa Georgea i princeze Charlotte Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princa Georgea i princeze Charlotte - 2 +5 Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princeze Charlotte Catherine Middleton za taj veliki trenutak izabrala je haljinu dizajnerice Jenny Packham. Odabirom modela u crvenoj boji s bijelom kragnom još je jednom u modnom smislu odala počast preminuloj princezi Diani koja  je princa Harryja svijetu predstavila također odjevena u crvenu haljinu.
Vojvotkinja u haljini Catherine Walker Vojvotkinja u haljini Catherine Walker (Foto: Getty Images)
Haljine ove britanske dizajnerice vojvotkinja od Cambridgea nosila je i kada je prvi put pokazala princa Georgea u srpnju 2013. i princezu Charlotte u svibnju 2015. godine.
Princeza DIana 1983. nakon rođenja princa Harryja Princeza DIana 1983. nakon rođenja princa Harryja (Foto: Profimedia)
Kada je rodila princa Georgea, Catherine je iz bolnice izašla u šarmantnoj mini haljini svjetloplave boje s bijelim točkicama. Haljina ima kratke rukave te je rezana ispod grudi. Uz jednostavnu haljinicu nosila je model sandala boje pijeska popularno zvan wedges.
Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princa Georgea - 4 Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princa Georgea (Foto: Getty Images)
Nakon rođenja princeze Charlotte vojvotkinja je izabrala bijelu haljinu ravnog kroja i s tri četvrt rukavima ukrašenu žutim cvjetićima. Uz elegantnu haljinicu kombinirala je salonke bež boje.
Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princa Georgea i princeze Charlotte - 3 Catherine Middleton na izlasku iz rodilišta nakon rođenja princeze Charlotte (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju