Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea 29. siječnja uputili su se na novu kraljevsku turneju, a prva "postaja" na njihovou putu bila je Švedska

Galerija Catherine Middleton Catherine i William u društvu princeze Victorije i princa Daniela Catherine i William uoči prijma +1 Oskarovka Alicia Vikander i švedski premijer Stefan Lofven Catherine Middleton trenutno odrađuje posljednju kraljevsku turneju prije rođenja svog trećeg djeteta.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea 29. siječnja doputovali su u Švedsku, a jučer su cijeli dan proveli u društvu svojih domaćina, švedske princeze Victorije i njezina supruga princa Daniela.

U čast gostiju organizirano je i posebno primanje na kojem su se okupili i brojni uvaženi gosti iz svijeta politike, ali i švedske filmske zvijezde poput Alicije Vikander.
Catherine i William uoči prijma Catherine i William uoči prijma (Foto: Getty Images)
Vojvotkinja je svojim izdanjem zasjenila lijepu 29-godišnju oskarovku koja inače voli posegnuti za neobičnim odjevnim komadima, ali na primanje je došla u jednostavnoj plavoj haljini modne kuće Louis Vuitton i crnim salonkama.

Catherine je, po mnogima neočekivano, posegnula za zlatnom svilenom haljinom modne kuće Erdem ukrašenu raskošnim cvjetnim uzorkom. To je popriličan odmak od njezine uobičajene modne palete boja, pa je za ovo izdanje dobila puno komplimenata.
Catherine je nosila svilenu haljinu modne kuće Erdem Catherine je nosila svilenu haljinu modne kuće Erdem (Foto: Getty Images/Erdem)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju