Catherine Middleton posvetila se radu na osvještavanju važnosti mentalnog zdravlja u društvu i njegovu utjecaju na normalni razvoj djece i odraslih.

Ne čudi, stoga, što je vojvotkinja od Cambridgea nedavno posjetila i grupu Parents and Communities Together (PACT) u Southwarku u Londonu, gdje je saznala više informacija o tome kako zajednice mogu podupirati roditelje i njihove obitelji s ciljem unapređivanja mentalnog zdravlja.

Za ovu priliku odabrala je vrlo elegantno izdanje, ali prije svega praktično izdanje idealno za izvršavanje svih dnevnih obaveza.



Catherine Middleton nosila je dobro krojeni sivi sako kariranog uzorka, koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru. Riječ je o specifičnom uzorku koji su u prošlosti često nosila gospoda na britanskom dvoru, a koji nosi ime princa od Walesa.

Ispod sakoa nazirala se jednostavna majica umetnuta u crne hlače cigareta kroja britanskog brenda LK Bennett. Uz ovo izdanje nosila je omiljeni par cipela – crni model Piper Gianvita Rossija, koji karakterizira šiljasti vrh i blok-potpetica od 8,5 centimetara.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Trik s najlonkama za još duže i vitkije noge koji se lako kopira

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Čizme s najženstvenijom potpeticom koje tako dobro idu uz midi haljinu

Izdanje je zaokružila s tankim remenom i nekoliko decentnih komada nakita – bisernim naušnicama, lančićem brenda Astley Clarke te zaručničkim prstenom ukrašenim plavim safirom koji je naslijedila od princeze Diane.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju