Vojvotkinja od Cambridgea održala je videosastanak s predstavnicima i volonterima osam organizacija koje pružaju razne oblike potpore obiteljima i roditeljima diljem Velike Britanije.

Razgovarali su o tome kako je COVID-19 utjecao na njihov rad, ali i na živote njihovih štićenika. Nakon sastanka vojvotkinja se uputila u londonski park Battersea.

Tamo je, između ostalog, razgovarala sa štićenicama udruge Home-Start, samohranim majkama Irmom Martus i Carol Elliott. Zatim se upoznala s Nalinom Sadai i Jessie Brett, koje u sklopu organizacije "National Childbirth Trust" pomažu novim majkama u prilagodbi na novi način života.

Slika nije dostupna Princeza Mary: Kombinacija iz koje bi Catherine Middleton mogla puno naučiti

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Dokaz da se dobre štikle isplati 10 godina čuvati u ormaru

Catherine je radni dan provela u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji koja ne može biti ležernija kada je u pitanju buduća engleska kraljica.
Nosila je ružičaste hlače brenda Marks and Spencer u kombinaciji s bijelom majicom Ralpha Laurena i tenisicama brenda Superga u bijeloj boji.

Korisnici društvenih mreža primijetili su kako vojvotkinja izgleda sjajno baš u takvim ležernim izdanjima i da se u njima osjeća vidno bolje nego u svojim klasičnim haljinama i strogim kraljevskim kombinacijama. Poznato je kako je Catherine pravi atletski tip osobe, uživa u sportskim aktivnostima i u privatno vrijeme zato je sklonija upravo takvim kombinacijama.

Izgleda 10 godina mlađe u ovome, zaključila je jedna korisnica Instagrama, a drugi su u šali dodali kako je toliko pomladilo i njezin stil.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju