Catherine Middleton želi odgajati svoju djecu prema vlastitim pravilima, bez obzira što se to ne sviđa britanskoj kraljici Elizabeti II.

Udajom za princa Williama, Catherine Middleton odrekla se karijere, članstva u političkoj stranci, kao i svojeg prava na glasovanje. Ima niz obaveza koje mora izvršavati, no jedno pravilo odbija slijediti.

Vojvotkinja od Cambridgea odlučila je odgajati svoju djecu prema vlastitim pravilima.

Vojvotkinja od Cambridgea odlučila je odgajati svoju djecu prema vlastitim pravilima.

Princ George i princeza Charlotte u javnosti uvijek izgledaju besprijekornote poput malih anđelčića, no u privatnim trenucima ne drže se kraljevskih pravila.

Kad su kod kuće u Kensingtonskoj palači sa svojom mamom, dozvoljeno im je trčanje po blatu, jahanje ponija i druge manje uredne aktivnosti koje se ne sviđaju britanskoj kraljici.

Kraljevski par želi da njihovi mališani odrastu kao i svako drugo dijete na svijetu.

Princ William nedavno je priznao i da su napravili svjesnu odluku da se odmaknu od stereotipnog odgoja djece u britanskoj monarhiji gdje su emocije sporedna stvar.

Upravo zato upisali su princa Georgea u školu "Thomas's Battersea" koji se zalažu za akademsku izvrsnost, ali i za emotivno zdravlje i ljubaznost svojih polaznika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju