Jordan je proslavio i drugo ovogodišnje kraljevsko vjenčanje. Princ Hussein, sin kralja Abdullaha II. i kraljice Ranije, oženio se arhitekticom Rajwom Al Saif. S obzirom na to da je Hussein prijestolonasljednik, Rajwa će jednog dana nositi titulu kraljice supruge, a udajom je dobila titulu princeze.

Galerija Princeza od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju +3 Princeza i princ od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju

Ceremonija vjenčanja održana je u palači Zahran u Amanu, a svadbeno slavlje u palači Al Husseiniya. Među brojnim uvaženim gostima našli su se i predstavnici britanske kraljevske obitelji, princ i princeza od Walesa.

Kako to obično biva u ovakvim prigodama, dan nakon vjenčanja najviše se komentiraju modni odabiri uzvanica.

Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju (Foto: Profimedia)

Princeza Catherine odlučila se za dva izdanja u ružičastoj boji i oduševila ljubitelje kraljevske mode. Na vjenčanju je nosila haljinu koju potpisuje popularni libanonski dizajner Elie Saab. U pitanju je kreacija iz njegove ready to wear kolekcije za jesen/zimu 2017. godine.

Elie Saab, jesen/zima 2017. Elie Saab, jesen/zima 2017. (Foto: Profimedia)

Nije poznato je li Catherine ovu haljinu dobila iz arhiva modne kuće ili ju je već imala u svom ormaru i nosila na nekom privatnom događanju, ali svakako je napravila dobar potez njezinim odabirom.

Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju (Foto: Profimedia)

Od boje do kroja, pristajala joj je kao salivena i bila u potpunosti primjerena za ovu vrstu prigode.

Za večernje svadbeno slavlje odabrala je haljinu britanske dizajnerice Jenny Packham čije kreacije često nosi u svečanim prigodama. Ružičastu haljinu ukrašenu šljokicama nadopunila je tijarom pod nazivom Lover's Knot posuđenom iz britanske kraljevske riznice.

Više mi se sviđa haljina koju je nosila na...

glasova:

Catherine na svadbenom slavlju u haljini Jenny Packham Catherine na svadbenom slavlju u haljini Jenny Packham (Foto: Afp)

Princeza Catherine: Haljina na koju će pasti svaka ljubiteljica ružičaste boje Catherine Middleton na pikniku Catherine Middleton na pikniku Catherine Middleton na pikniku +2 Carole Middleton u haljini brenda ME + EM

Wow, bolja od kraljice? Catherine u moćnom izdanju s posvetom princezi Dijani Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. Obruč koji je Catherine nosila na krunidbi umjesto tijare Princ i princeza od Walesa na krunidbi +3 Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju