"Royal Variety Charity" svake godine tradicionalno organizira posebnu humanitarnu predstavu kojoj prisustvuju i istaknuti članovi britanske kraljevske obitelji.

Ove godine to su bili vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, koji su opuštenu večer u društvu djece zamijenili glamuroznim izlaskom.

S obzirom na to da je u pitanju "black tie" događanje, od Catherine i Williama očekivala se maksimalna elegancija. Vojvoda je, očekivano, u londonski teatar Palladium došao u smokingu, a vojvotkinja je odabrala haljinu modne kuće Alexander McQueen.

Duga večernja toaleta otvorenih leđa sastavljena je od crnog čipkastog dijela i podstave u boji kože. Zapravo se radi o najpristojnijoj verziji takozvane gole haljine.

U tu kategoriju stavljamo sve modele koji doslovno otkrivaju tijelo, ali i one koji samo ostavljaju dojam gole kože ispod materijala. Vojvotkinjina haljina spada u potonju skupinu, ali za razliku od modela koje smo viđali na brojnim poznatim damama, njezina je uistinu maksimalno decentna.

S dobrim razlogom - ona si jednostavno ne može dopustiti nošenje provokativnih modela s obzirom na svoj položaj i buduću titulu kraljice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju