Catherine Middleton i princ William pojavili su se na svojoj prvoj zajedničkoj službenoj dužnosti u 2019. godini. Kraljevski par otputovao je u škotski grad Dundee gdje su otvorili novi muzej, a za posjet zemlji kariranog uzorka Catherine je izabrala prigodan kaput koji ima već više od šest godina.

Galerija Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 7 Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 1 Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 5 +3 Catherine Middleton u istim cipelama 2019. te u tri prilike 2018. godine

Kada su u Škotskoj, princ William i Catherine Middleton imaju titule vojvode i vojvotkinje od Strathearna, a poštovanje prema ovoj zemlji i njegovim stanovnicima Catherine je iskazala i odabirom outfita. Lijepa vojvotkinja izabrala je zeleno-plavi kaput kariranog uzorka Alexandera McQueena, a kombinirala ga je uz crne salonke na blok petu modne kuće Tod's, crne rukavice i zelenu torbicu brenda Manu Atelier čija je cijena 3871 kunu.

Karirani kaput Alexandera McQueena Catherine Middleton ima više od šest godina



Ovo je jedno od recikliranih izdanja Catherine Middleton jer je i kaput i štikle već nosila. Strukirani kaput Alexandera McQueena 37-godišnja vojvotkinja u svom ormaru ima već više od šest godina, a prvi put ga je nosila na polo utakmici 2012. godine.

U istim cipelama s blok petom smo je pak vidjeli u tri prilike prošle godine, a ovaj model modne kuće Tod's poznat je po svojoj udobnosti zahvaljujući dobrom dizajnu, stabilnoj debljoj peti i gumenom dodatku na potplatu. Iako im je cijena pozamašnih 2871 kuna, cipele su rasprodane. Pogledajte i kiks s najlonkama koji se smije dogoditi svakome, osim (budućoj) kraljici.

Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 3 Catherine Middleton u istom kaputu 2019., 2013. i 2012. godine (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju