Catherine Middleton i princ William pojavili su se na svojoj prvoj zajedničkoj službenoj dužnosti u 2019. godini. Kraljevski par otputovao je u škotski grad Dundee gdje su otvorili novi muzej, a za posjet zemlji kariranog uzorka Catherine je izabrala prigodan kaput koji ima već više od šest godina.

Galerija Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 7 Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 1 Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 5 +3 Catherine Middleton u istim cipelama 2019. te u tri prilike 2018. godine

Kada su u Škotskoj, princ William i Catherine Middleton imaju titule vojvode i vojvotkinje od Strathearna, a poštovanje prema ovoj zemlji i njegovim stanovnicima Catherine je iskazala i odabirom outfita. Lijepa vojvotkinja izabrala je zeleno-plavi kaput kariranog uzorka Alexandera McQueena, a kombinirala ga je uz crne salonke na blok petu modne kuće Tod's, crne rukavice i zelenu torbicu brenda Manu Atelier čija je cijena 3871 kunu.

Karirani kaput Alexandera McQueena Catherine Middleton ima više od šest godinaOvo je jedno od recikliranih izdanja Catherine Middleton jer je i kaput i štikle već nosila. Strukirani kaput Alexandera McQueena 37-godišnja vojvotkinja u svom ormaru ima već više od šest godina, a prvi put ga je nosila na polo utakmici 2012. godine.

U istim cipelama s blok petom smo je pak vidjeli u tri prilike prošle godine, a ovaj model modne kuće Tod's poznat je po svojoj udobnosti zahvaljujući dobrom dizajnu, stabilnoj debljoj peti i gumenom dodatku na potplatu. Iako im je cijena pozamašnih 2871 kuna, cipele su rasprodane. Pogledajte i kiks s najlonkama koji se smije dogoditi svakome, osim (budućoj) kraljici.

Catherine Middleton u već nošenim štiklama i kaputu starom barem šest godina - 3 Catherine Middleton u istom kaputu 2019., 2013. i 2012. godine (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju