Dok vojvotkinja i vojvoda od Sussexa privode kraju svoju prvu međunarodnu kraljevsku turneju, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea vraćaju se obvezama u domovini.

Galerija Catherine Middleton Vojvotkinja u crnom od glave do pete Vojvotkinja sa štićenicima programa +0 Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea

Princ William i Catherine Middleton posjetili su londonski sportski centar Basildon u kojima su se družili sa sudionicima programa Coach Core.

Među mnoštvom aktivnosti koje su domaćini isplanirali za njih našao se i tenis. Catherine je inače velika ljubiteljica tog sporta pa nije propustila priliku zaigrati ga.

Lijepoj mami 5-godišnjeg Georgea, 3-godišnje Charlotte i 6-mjesečnog Louisa pritom nisu smetale gležnjače s potpeticom koje kombinirala je sa skinny trapericama i dolčevitom.

Vojvotkinja u crnom od glave do pete Vojvotkinja u crnom od glave do pete (Foto: Getty Images)

Od glave do pete bila je odjevena u crno, a upravo je to odjevna kombinacija koju Anna Wintour nikome ne prašta. Prva žena mode velika je ljubiteljica šarenila i u intervjuu za vlastiti magazin priznala je da je nikada ne bi nosila.

S njom se ne slaže mnogo žena koje jednostavno obožavaju crnu boju i nikada je se ne bi odrekle.

Volite li nositi crno od glave do pete?

glasova:


Vojvotkinja sa štićenicima programa Vojvotkinja sa štićenicima programa (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju