Vojvotkinja od Cambridgea prisustvovala je dodjeli nagrada humanitarne organizacije Place2Be koja se održala u Londonu

Catherine Middleton pokroviteljica je britanske humanitarne organizacije Place2Be. Organizacija pomaže djeci koja su žrtve bullyinga, obiteljskog nasilja, zanemarivanja i drugih trauma, a svake godine dodjeljuje priznanja hrabrim pojedincima koji se bore s ovim problemima.

Ovogodišnjoj dodjeli nagrada koja se održala u Londonu prisustvovala je i vojvotkinja od Cambridgea. Za ovu ozbiljnu i svečanu prigodu Catherine je odabrala vrlo decentnu i elegantnu haljinu.

U pitanju je rasprodan model modne kuće Preen u crnoj boji, a tim odabirom opet je prekršila nekadašnju tradiciju prema kojoj se pripadnice kraljevskih obitelji nisu smjele na službenim događanjima pojavljivati u odjeći golih ramena ili ruku.

Međutim, i britanska monarhija polako mijenja ustaljena pravila protokola pa si lijepa Catherine smije priuštiti nošenje odjevnih komada koji naglašavaju njezinu senzualnost.

Identični model haljine iste modne kuće nosila je u rujnu na jednom primanju koje se održalo tijekom kraljevske turneje po Kanadi, ali tada je odabrala model u vatreno crvenoj boji koji joj je također sjajno pristajao.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju