Catherine Middleton došla je na otvorenje obnovljene Nacionalne galerije portreta, čija je pokroviteljica. Galerija je zbog velike restauracije bila zatvorena tri godine, a sada je ponovno otvorila vrata, što će sigurno privući još veći broj gostiju i turista u London.

Galerija Catherine Middleton na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta u Londonu - 5 Catherine Middleton na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta u Londonu - 4 Catherine Middleton na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta u Londonu - 3 +5 Catherine Middleton nosi salonke s mašnom na peti brenda Aquazzura

Na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta Catherine Middleton bila je oličenje sofisticirane elegancije odjevena u bijelu haljinu zanimljivog kroja.

Haljina, naime, izgleda kao da je zapravo riječ o dvodijelnom outfitu, bijeloj plisiranoj suknji i kratkom sakou od tvida, no riječ je o jednom komadu odjeće. Gornji dio krojen je poput sakoa s crno-srebrnim gumbima te je ukrašen detaljima u istoj kombinaciji boja i tanjim remenom.

Catherine Middleton na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta u Londonu - 3 Catherine Middleton nosi haljinu brenda Self-Portrait (Foto: Profimedia)

Donji dio haljine midi dužine lijepo je lepršav, a kreacija s potpisom brenda Self-Portrait savršeno se spaja s prelijepim crnim štiklama u stilu salonki. Ženstvene štikle izrađene su od brušene kože te imaju otvore kod pete, a posebnima ih čini šarmantan detalj u obliku mašne na predjelu pete.

Catherine Middleton nosi salonke s mašnom na peti brenda Aquazzura Catherine Middleton nosi salonke s mašnom na peti brenda Aquazzura (723 eura) (Foto: www.mytheresa.com)

Što je mala crna haljina u odjeći, to su klasične crne štikle u obući, a ovaj model s mašnom luksuznog talijanskog brenda obuće Aquazzura donosi šarmantni odmak od klasike. Mini crna clutch torbica modne kuće Chanel zaokružila je otmjeni outfit Catherine Middleton za dolazak na otvorenje Nacionalne galerije portreta u Londonu.

Odaberite bolji stajling: Je li kraljica Letizia zasjenila kraljicu Raniju na susretu u Madridu? Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 9 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 8 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 3 +7 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 5

Balerinke Meghan Markle koje bi mogle proći i kod najvećih ljubiteljica visokih potpetica Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 2 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 3 +5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju