Nakon smrti kraljice Elizabete II. Catherine Middleton postala je počasna pukovnica Irske garde. Na Međunarodni dan žena prvi je put posjetila vojnike na poligonu Salisbury Plain u Engleskoj s novom titulom.

Galerija Catherine Middleton u vojnoj uniformi - 1 Catherine Middleton u vojnoj uniformi - 4 Catherine Middleton u vojnoj uniformi - 3 +0 Maskirna jakna, vojničke hlače i gležnjače

Princeza od Walesa uvijek se odijeva u skladu s mjestom i prilikom. Tako je bilo i tijekom posjeta 1. bojnoj Irske garde na poligonu za trening Salisbury Plain u Wiltshireu u Engleskoj, na kojem je padao gusti snijeg.

Catherine Middleton za tu je priliku nosila tradicionalnu vojničku uniformu sastavljenu od predimenzionirane maskirne jakne u tamnozelenoj boji te vojničkih hlača užeg kroja s postraničnim džepovima.

Ispod jakne provirivala je tamna vunena dolčevita, a izdanje je zaokružila smeđim vojničkim gležnjačama na vezanje, debelim čarapama, rukavicama i zelenom pletenom kapom.

Catherine Middleton u vojnoj uniformi - 3 Princeza od Walesa je sudjelovala u medicinskoj obuci (Foto: Profimedia)

Princeza je tijekom posjeta sudjelovala u vježbama medicinske obuke te naučila kako se brinuti za ozlijeđene vojnike. Imala je priliku i razgovarati s vojnicima o njihovu radu, a pogotovo o pomoći koju su pružili tijekom njihova nedavnog raspoređivanja jedinica u istočnoj Africi.

Snježno jutro s irskom gardom na Salisbury Planu, objavljeno je na zajedničkom profilu princa i princeze od Walesa na Instagramu.

Catherine Middleton: Elegantna suknja iz Zare u kojoj je princeza i - vježbala Princeza i princ od Walesa prilikom dolaska u sportski i fitness centar Aberavon Catherine i William odradili su kratku utrku na stacionarnim biciklima Princeza od Walesa pobijedila je supruga i osvojila mali trofej +2 Catherine Middleton nosi čizme Gianvita Rossija i torbicu brenda Mulberry

Novi omiljeni par tenisica Catherine Middleton koje nose i Hrvatice Catherine Middleton u posjeti koledžu u Derbyju Catherine Middleton u bijelom Zarinom sakou i tenisicama brenda Veja Catherine Middleton s Preet Chandi +1 Catherine Middleton demonstrirala je svoju snagu u testu povlačenja gume

Posao irske garde podjednako je raznovrstan i uzoran – od obuke čuvara parkova u borbi protiv krivolova u istočnoj Africi do obuke ukrajinskih oružanih snaga u razminiravanju. Fantastično je danas bilo s njima gledati naporan rad (bez obzira na vrijeme!)

Catherine Middleton u vojnoj uniformi - 2 Maskirna jakna, vojničke hlače i gležnjače (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju