Catherine Middleton u društvu supruga pogledala je meč između Novaka Đokovića i Južnoafrikanca Kevina Andersona na muškom finalu Wimbledona.

Galerija Catherine Middleton - 3 Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton - 1 +1 Haljina Dolce&Gabbana prodavala se po cijeni od 5200 kn
Ljubiteljica tenisa za ovu je prigodu odjenula upečatljivu žutu haljinu od krepa do koljena i s lepršavim kratkim rukavima koja je istaknula njezinu majčinsku figuru. Dolce and Gabbana Haljina Dolce&Gabbana prodavala se po cijeni od 5200 kn (Foto: www.net-a-porter.com)
Točnije, odabrala je haljinu brenda Dolce & Gabbana koja se prodavala po cijeni od oko 1256 američkih dolara, odnosno oko 8000 kuna, ali koja više nije dostupna u trgovinama.

Rasprodani žuti model modni su stručnjaci odmah uspredili s haljinom Brandona Maxwella koju je njezina šogorica nosila prije desetak dana na primanju po imenu "Your Commonwealth“, a koje se održalo u londonskoj kraljevskoj palači Marlborough. Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton u haljini brenda Dolce&Gabbana (Foto: Getty Images)
Iako ovo nije prvi put da vojvotkinja od Cambridgea nosi odjeću žute boje, haljina s Wimbledona neposrednog nakon hvaljenog izdanja Meghan Markle mnoge je komentatore na društvenim mrežama potaknula da komentiraju je li Catherine Middleton počela kopirati modni stil svoje šogorice. Meghan je nosila haljinu Brandona Maxwella, salonke Manoloa Blahnika i naušnice Adine Reyter Meghan je nosila haljinu Brandona Maxwella, salonke Manoloa Blahnika i naušnice Adine Reyter (Foto: Getty Images/Brandon Maxwell/Manolo Blahnik/Adina Reyter)

Mislite li da Catherine Middleton kopira modni stil Meghan Markle?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju